Τελευταίες Ειδήσεις

Έμφαση στην εκμετάλλευση των δυνατοτήτων του τόπου


Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες
Ο άνθρωπος είναι ένα  πολιτικό και κοινωνικό ον εκ φύσεως, κατά τον αρχαίο φιλόσοφο Αριστοτέλη. Για αυτό τον λόγο αποφάσισα να κατέλθω ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, παρά το νεαρό τη ηλικίας μου. Άλλωστε, η ενασχόλησή μου με τα κοινά ξεκίνησε από μικρή ηλικία με τη συμμετοχή μου στον τότε Πολιτιστικό Σύλλογο Παλαιομονάστηρου (θεατρικές παραστάσεις και με ενεργό ρόλο στις υπόλοιπες δραστηριότητες), γεγονός που το γνωρίζει καλά η τοπική κοινωνία.
Το βασικό ερώτημα των ημερών που καλούνται να απαντήσουν οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι είναι γιατί θέτουν τον εαυτό τους στην κρίση των δημοτών και γιατί ζητούν την ψήφο τους.
Αναλόγως την απάντηση, όλοι μας κρινόμαστε (εκτός αν στο πίσω μέρος του μυαλού μας έχουμε κάτι άλλο ή υπάρχει κάτι που δεν μπορεί να ειπωθεί).
Προσωπικά, η απάντησή μου είναι:
-          Είμαι ένας νέος σε ηλικία (23 ετών) και έχω το δικαίωμα να παλέψω για ένα καλύτερο μέλλον για την τοπική κοινωνία του Παλαιομονάστηρου, τη Δημοτική Ενότητα Γόμφων και γενικότερα του Δήμου Πύλης.
-          Έχω το δικαίωμα να ονειρευτώ έναν καλύτερο τόπο, να υπάρχουν δουλειές για όλους, έτσι ώστε να μην αναγκάζονται να πάρουν τον δρόμο της ξενιτειάς όπως έχουν κάνει πολλοί συνομήλικοί μου.
-          Πρέπει να δώσουμε έμφαση στην εκμετάλλευση των δυνατοτήτων του πανέμορφου τόπου μας. Χρειάζεται να εγκαθιδρύσουμε τον Εναλλακτικό Τουρισμό, να αναδείξουμε και να προβάλλουμε επιτέλους τα μοναδικά μνημεία που διαθέτουμε, να ενισχύσουμε την αγροκτηνοτροφία της περιοχής με στοχευμένες δράσεις.

-          Πρέπει να υιοθετήσουμε πολιτικές για τη χρήση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας που είναι φιλικές για το περιβάλλον και θα αποτελέσουν ένα νέο μοντέλο οικονομικής ανάπτυξης για τον Δήμο Πύλης.
-          Πρέπει η Πύλη να αποτελέσει και στην πράξη έδρα του Δήμου Πύλης και όχι να είναι μόνο πέρασμα από τον κάμπο προς τον ορεινό όγκο. Χρειάζονται υποδομές για τη στάθμευση των οχημάτων των επισκεπτών και των τουριστικών λεωφορείων, ώστε να γίνει πόλος έλξης η έδρα του Δήμου μας.
-          Πρέπει να βάλουμε όλοι μαζί ένα ΤΕΡΜΑ στη διαπλοκή και να υπάρξει επιτέλους ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ!!!
-          Πρέπει να σταματήσει η ΕΡΗΜΟΠΟΙΗΣΗ του Δήμου μας!!!
-          Πρέπει να μπουν στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας οι δήθεν «σωτήρες» και οι «επαγγελματίες» πολιτικάντηδες του τόπου μας!!!
-          Μαζί με τους συνυποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού «ΠΥΛΗΣ ΟΡΑΜΑ» θα βάλουμε ΤΕΛΟΣ στον κατήφορο που έχει πάρει τα τελευταία χρόνια ο Δήμος Πύλης.
Κυρίες και κύριοι, οι προαναφερόμενοι λόγοι (και όχι μόνο) με οδήγησαν στην απόφαση να κατέλθω στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου και να ζητήσω τη στήριξή σας, ώστε να συμβάλλω και εγώ με τις όποιες δυνάμεις έχω, να βγάλουμε τον Δήμο Πύλης από το τέλμα που έχει περιέλθει.
ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!

Με τιμή,
Αλέξανδρος Ευαγγελάκος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στην Δ.Ε. Γόμφων
με τον συνδυασμό «ΠΥΛΗΣ ΟΡΑΜΑ»
του υποψήφιου Δημάρχου Πύλης Θεόδωρου Χήρα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.