Τελευταίες Ειδήσεις

Αντιπλημμυρικά έργα προϋπολογισμού 5 εκατ. ευρώ στην Π.Ε. Τρικάλων από την Περιφέρεια Θεσσαλίας
Σε σημαντικά αντιπλημμυρικά έργα σε ρέματα και χείμαρρους στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων προχωρά το επόμενο διάστημα η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση του έργου «Αποκατάσταση ζημιών, αντιπλημμυρική προστασία – καθαρισμός κοίτης σε ρέματα και χείμαρρους στην Π.Ε. Τρικάλων» προϋπολογισμού 5.010.000 ευρώ.
 «Σε συνεργασία με τον αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, τους Περιφερειακούς Συμβούλους και τις υπηρεσίες υλοποιούμε έργα που ακουμπούν τους ανθρώπους και τις ανάγκες τους. Η πολιτική προστασία αποτελεί σημαντική προτεραιότητα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και στην κατεύθυνση αυτή, εντάσσεται  το έργο στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, που στόχο έχει την αντιπλημμυρική προστασία και τη διευθέτηση  σημείων όπου έχουμε διαπιστώσει ότι υπάρχουν  προβλήματα που  τώρα επιλύονται. Επενδύουμε στην πρόληψη, διευκολύνοντας την καθημερινότητα των πολιτών και ενισχύοντας την ασφάλεια τους ενώ παράλληλα προστατεύουμε τις περιουσίες τους» τόνισε σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Αντικείμενο του έργου είναι ο καθαρισμός της κοίτης  ρεμάτων και  χειμάρρων εντός του νομού Τρικάλων και η αποκατάσταση των αναχωμάτων και λοιπών βλαβών με σκοπό την αντιπλημμυρική προστασία των υποδομών και του περιβάλλοντος. Προβλέπονται εργασίες χωματουργικών και τεχνικών έργων, στις περιοχές παρέμβασης.Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.