Τελευταίες Ειδήσεις

Επιτυχές το Meteora Trail Run 2018




Με σύμμαχο τον καλό  καιρό και πολλές συμμετοχές που ξεπέρασαν τις προσδοκίες των διοργανωτών πραγματοποιήθηκε ο 5ος Μετεωρίτικος Δρόμος  «Meteora Trail Run 2018» στην Καλαμπάκα.
Το πρωί της Κυριακής η πόλη  κατακλύστηκε κυριολεκτικά από αθλητές όλων των ηλικιών που ανταποκρίθηκαν και στο φετινό κάλεσμα του ΣΚΑ Μετεώρων που διοργάνωσε τον 5ο αγώνα με την συνεργασία και στήριξη του Δήμου Μετεώρων και της Περιφέρειας Θεσσαλίας.
Ο Μετεωρίτικος ξεκίνησε από την πλατεία Κ Ρήγα Φεραίου με εκατοντάδες συμμετοχές, μεταξύ των οποίων και καταξιωμένων αθλητών της χώρας μας.
Η εκκίνηση   δόθηκε με τον αγώνα των 23 χιλιομέτρων και στη συνεχεία ο αγώνας των μικρών παιδιών δημοτικού και γυμνασίου ολοκληρώθηκε με τον αγώνα των έξι χλμ.

Οι συμμετοχές και φέτος όπως προαναφέραμε ικανοποίησαν τους διοργανωτές  καταδεικνύοντας ότι ο συγκεκριμένος αγώνας στην περιοχή της Καλαμπάκας και των Μετεώρων γίνεται πλέον θεσμός και ένας  από τους καλύτερους σε πανελλαδικό επίπεδο.
Όσον αφορά τον αγώνα έδωσε τη δυνατότητα στους  αθλητές να τρέξουν επάνω στους βράχους και φυσικά σε μια διαδρομή μοναδική μέσα στο σύμπλεγμα της Λίθινης πολιτείας των Μετεώρων.
Τον φετινό Μετεωρίτικο δρόμο τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Μετεώρων και εκπρόσωποι των τοπικών αρχών και φορέων.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.