Τελευταίες Ειδήσεις

Η αλήθεια είναι επείγον καθήκον

Το παρόν μήνυμα είναι ανάγνωση της αλήθειας και όχι δικαίωση  του γράφοντος τον οποίο πολύ απογοήτευσε η Διοικούσα Επιτροπή της Πρωτοβουλίας Χασιωτών. Αυτοί οι κύριοι χωρίς να έχουν απολύτως κανέναν θεσμικό ρόλο, με το κείμενο που δημοσίευσαν στις 8-10-2018  στα ηλεκτρονικά ΜΜΕ εκτός του ότι παραπληροφορούν τις αναγνώστριες και τους αναγνώστες , με συκοφαντούν, προσπαθώντας λόγω ιδιοτέλειας να με πλήξουν εν’ όψη των επερχόμενων δημοτικών εκλογών.
Όπως αναφέρουν στο δημοσίευμα τους:  ... στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου   του Δήμου μας εγκρίθηκε με ευρεία πλειοψηφία έναντι μιας αρνητικής ψήφου του Δημ. Συμβ. Αντώνη Τούλα η εισήγηση του Δημάρχου για ένταξη του έργου ,<< ΑΝΑΡΡΙΧΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΑΣΙΩΝ >>  προς χρηματοδότηση. Κάνοντας ένα βήμα παραπάνω γράφουν ότι κάποιοι εξυπηρετούν σκοπιμότητες και είναι ενάντια στην προοπτική των Χασίων και φτάνοντας στο τέλος του δημοσιεύματος γράφουν ότι ήρθε η ώρα να μετρήσουμε φίλους και καλό είναι να πάρουν θέση όλοι, αν είναι υπέρ του έργου ή κατά του έργου.
 Απαντώντας λοιπόν σ’αυτή την Επιτροπή που εκτός από τσιράκια συμφερόντων και λασπολόγοι είναι  και βιαστικοί, δεν έχουν τω γνώθι των γραφόμενων τους, αλλά ούτε τω γνώθι για τον ρόλο, τη διαδικασία και τις αποφάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων τους λέγω:

1. Ποτέ ο Αντώνης Τούλας δεν ήταν κατά της ένταξης έργων για χρηματοδότηση ,ούτε ποτέ υπονόμευσα την ανάπτυξη κάποιας περιοχής.
2. Ποτέ ο Αντώνης Τούλας δεν παραχάραξε την πραγματικότητα ( και αναφέρομαι στις ελλείψεις και την αδιαφάνεια της μελέτης για το εν λόγω έργο ) για να χαϊδέψει αυτιά και να κερδίσει χειροκροτήματα.
3. Να ανατρέξουν στην Ηλεκτρονική σελίδα του προγράμματος Διαύγεια  ή στον Δήμο Μετεώρων στο γραφείο (τηλεφ. 2432-3- 50240) που συνεργάζεται με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και να ενημερωθούν για τις αποφάσεις 216/2018, 219/2018 και 220/2018 της συνεδρίασης 12/2018 στις 3-10-2018 όπου αποτυπώνεται όλη η αλήθεια για το τι ψήφισα και τι δεν ψήφισα  όσων αφορά το εν λόγω έργο το οποίο ήταν σε τρία θέματα (6ο,9ο και 10ο).
4. Να προχωρήσουν σε νέο δημοσίευμα στο οποίο θα αποκαταστήσουν την αλήθεια προς το πρόσωπο μου.
  
                                                Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος
                                                           Αντώνιος Τούλας


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.