Τελευταίες Ειδήσεις

Κατώτερος των περιστάσεων ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ-Απάντηση του Δημάρχου Μουζακίου και προέδρου της ΠΕΔ Θεσσαλίας κ. Γεωργίου Κωτσού
Αποτελεί  τιμή για μένα το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ νοιώθει διαρκώς την ανάγκη να απαντά στις δημοσιεύσεις  μου.
Βεβαίως το ευτελές επίπεδο των γραφομένων τους αποδεικνύει για μία ακόμη φορά ότι πρόκειται για ένα κόμμα κατώτερο των περιστάσεων, όπου πρυτανεύει η λασπολογία, το ψεύδος και η παραπληροφόρηση και φυσικά δεν προτίθεμαι να ακολουθήσω αυτού του είδους την τακτική.
Εξάλλου οι ίδιοι στο τελευταίο δημοσίευμά τους παραδέχονται ότι βρίσκονται προ των πυλών της εξόδου από την εξουσία και γι’ αυτό το λόγο αναγνωρίζουν ότι ο αυριανός πρωθυπουργός θα είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάνοντας προβλέψεις για τη «μοιρασιά» των κυβερνητικών θέσεων (κρίνοντας εξ’ ιδίων τα αλλότρια).

 Όσον αφορά την αγωνία τους για την κατανομή των θέσεων εξουσίας στην αυριανή κυβέρνηση της Ν.Δ., να γνωρίζουν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πράξει το καλύτερο για να βγει η χώρα από τη δυστυχία και την υπανάπτυξη που την έχουν καταδικάσει.
Τέλος να θυμίσω στους εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν υπήρξα ποτέ γυρολόγος της πολιτικής, ούτε χειροκροτητής βουλευτών άλλου κόμματος προκειμένου να αποκομίσω προσωπικά οφέλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.