Τελευταίες Ειδήσεις

«ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΜΕΝΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Π.Ε. ΤΡΙΚΑΛΩΝ» προϋπολογισμού 1.200.000,00 €., από την Π.Ε. ΤρικάλωνΞεκίνησαν σήμερα, παρόντος του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρ. Μιχαλάκη, οι εργασίες από την Π.Ε. Τρικάλων, που αφορούν στη συντήρηση του οδικού δικτύου, με ασφαλτοστρώσεις και διαγραμμίσεις. Καταρχήν οι παρεμβάσεις θα υλοποιηθούν κατά μήκος του κεντρικού άξονα από Άγιο Κωνσταντίνο (Λογγιές) έως τα όρια του Νομού με Άρτα, ενώ παρεμβάσεις θα υπάρξουν σε περιοχές όπως το Μοσχόφυτο, Νέα Πεύκη, Λιβαδοχώρι, Παράμερο, Ροπωτό & όπου αλλού κριθεί αναγκαίο.
Με την ολοκλήρωση αυτών, ανάλογες παρεμβάσεις, θα γίνουν και στον έτερο οδικό άξονα από Πύλη έως γέφυρα Αλεξίου.
Όπως ανέφερε και ο Περιφερειάρχης κ. Κ. Αγοραστός, «Σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη και τους Περιφερειακούς Συμβούλους σχεδιάζουμε και υλοποιούμε έργα χρήσιμα, έργα ουσίας για τους ανθρώπους της Θεσσαλίας. Τα έργα αυτά πέραν της χρησιμότητάς τους στηρίζουν θέσεις εργασίας και δημιουργούν μόχλευση στην τοπική οικονομία».

Αναλυτικότερα το έργο «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΜΕΝΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Π.Ε. ΤΡΙΚΑΛΩΝ» προϋπολογισμού 1.200.000,00 €., περιλαμβάνει εργασίες συντήρησης του ασφαλτοστρωμένου οδικού δικτύου Εθνικού, Επαρχιακού και λοιπού δικτύου αρμοδιότητας συντήρησης της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων εντός του Νομού Τρικάλων, προς εξασφάλιση ομαλής και ασφαλούς κυκλοφορίας όπως:
- Καθαρισμός και διάνοιξη τάφρων αποχέτευσης ομβρίων, καθαρισμός φρεατίων αποχέτευσης ομβρίων.
- Αποκατάσταση των βλαβών των ερεισμάτων, της υπόβασης και βάσης του οδοστρώματος και της ασφαλτικής στρώσεως, όπου απαιτείται.
- Κατασκευή ασφαλτικής στρώσεως κυκλοφορίας και διαγράμμιση οδοστρώματος σε τμήματα του οδικού δικτύου.
Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.