Τελευταίες Ειδήσεις

Ηλεκτροκίνητο όχημα δωρεά στον Δήμο Τρικκαίων
Συμβολή στην είσοδο του Δήμου Τρικκαίων στη νέα εποχή από την εταιρεία ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. Με αφορμή την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας και την παρουσίαση των ηλεκτροκίνητων οχημάτων του προγράμματος ELVITEN η εταιρεία παραχώρησε στον Δήμο Τρικκαίων ένα ηλεκτροκίνητο όχημα DAYTONA. Το τετράκυκλο αυτό όχημα κινείται με ηλεκτρισμό, επομένως μειώνει την επιβάρυνση του περιβάλλοντος από τη χρήση ορυκτών καυσίμων.
Ταυτοχρόνως, διαθέτει αποθηκευτικό χώρο, τον οποίο ο Δήμος Τρικκαίων θα αξιοποιήσει για έναν σημαντικό λόγο: τον συνεχή καθαρισμό των παιδικών χαρών που προσφάτως ανακαινίστηκαν και πιστοποιημένες παραδόθηκαν στα παιδιά των Τρικάλων. Η παραχώρηση έγινε στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, στα Τρίκαλα, από τον εκπρόσωπό της κ. Αλέξανδρο Γκοργκόλη προς τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Παπαστεργίου. Ο Δήμαρχος επεσήμανε ότι η συγκεκριμένη πράξη δείχνει τον δρόμο για τη συνεργασία όλων, προκειμένου ο Δήμος Τρικκαίων να συνεχίσει να αποτελεί πόλο ανάπτυξης και εισόδου καινοτομιών.

«Με απλές λύσεις, με παρόμοιες δωρεές, που το τελευταίο διάστημα αυξάνονται προς τον Δήμο μας, μπορούμε να βελτιώσουμε τις συνθήκες της καθημερινότητας και να αυξήσουμε την ωφελιμότητα της κοινωνικής συνεισφοράς».
Από την πλευρά του, ο κ. Αλέξανδρος Γκοργκόλης, τόνισε ότι η προσφορά - παραχώρηση στον Δήμο Τρικκαίων ενός ηλεκτροκίνητου οχήματος DAYTONA είναι «μία μικρή συμβολή στην τεράστια προσπάθεια που γίνεται στον δήμο μας για την ανάδειξη της πόλης.  Ο Δήμος Τρικκαίων όχι μόνο ακολουθεί τις μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις αλλά επιδιώκει να βγαίνει και μπροστά». Και συνέχισε «Πολίτες, επιχειρήσεις και οι δήμοι προετοιμάζονται να υποδεχθούν το μέλλον που φαντάζει ηλεκτροκίνητο.  Πρέπει να ακολουθήσει όμως και το κράτος και να απαλλαχθεί από αγκυλώσεις και υποχρεώσεις, παρέχοντας την ισοδυναμία διπλωμάτων (αυτοκινήτου-μικρού δικύκλου)».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.