Τελευταίες Ειδήσεις

ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ


Ο Τουρισμός αποτελούσε πάντα και αποτελεί και σήμερα για τον τόπο μας, την κορυφαία αναπτυξιακή δραστηριότητα, τον κύριο παράγοντα προώθησης της απασχόλησης και της οικονομίας.
Ο Δήμος Μετεώρων μέσα στο ευρύτερο ανταγωνιστικό περιβάλλον, κατακτά με σταθερά βήματα και προσεκτικό σχεδιασμό τη θέση που του αναλογεί, ως ένας από τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς.
Υψηλών προδιαγραφών τουριστικές υποδομές, προσιτά και ελκυστικά στον επισκέπτη τουριστικά καταλύματα, το μοναδικό φυσικού κάλλους τοπίο με την γεωλογική και γεωγραφική ιδιαιτερότητά του και το πολιτιστικό και πολιτισμικό απόθεμα του τόπου μας, μπορούν να ικανοποιήσουν και τον πλέον απαιτητικό επισκέπτη, 365 ημέρες το χρόνο.

Η  27η  Σεπτέμβρη  έχει  καθιερωθεί ως  Παγκόσμια  Ημέρα Τουρισμού. Ειδικά για φέτος και με κεντρικό σύνθημα «Τουρισμός και ψηφιακή μεταρρύθμιση» στοχεύει στη δυναμική είσοδο των ψηφιακών  τεχνολογιών στον τουριστικό τομέα.
Ο Δήμος Μετεώρων διαθέτοντας ένα υπερσύγχρονο Κέντρο Τουριστικής Πληροφόρησης, παρέχει καθημερινά υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε πλήθος επισκεπτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, μέσα από τελευταίας τεχνολογίας κανάλια επικοινωνίας και πληροφόρησης, δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα πλήρους ενημέρωσης σε όλους όσους επιθυμούν να επισκεφθούν το δήμο μας.
Συνεχίζουμε με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και με σταθερά βήματα, στοχεύουμε ψηλά για το καλό του τόπου.
Ο Δήμαρχος Μετεώρων
Χρήστος Σινάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.