Τελευταίες Ειδήσεις

Στο πλευρό των καθαριστριών το ΓΝ Τρικάλων


Το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων είναι σταθερά δίπλα στους αγώνες των εργαζομένων στην Καθαριότητα και  αρωγός σε κάθε προσπάθειά τους για τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους.
Στη χθεσινή μάχη στα δικαστήρια βρέθηκε απέναντι στο εργολαβικό καθεστώς και τα οργανωμένα συμφέροντα και στήριξε τον αγώνα των εργαζομένων για τη διεκδίκηση των δεδουλευμένων τους και το δικαίωμα στην εργασία χωρίς φόβο και καταπάτηση των δικαιωμάτων τους. Το δικαστήριο τελικά δικαίωσε τους εργαζόμενους και καταδίκασε τον Εργολάβο.
 Η Διοίκηση του Νοσοκομείου, που εξ αρχής αγωνίστηκε για την απομάκρυνση των ιδιωτικών συμφερόντων και έκανε πράξη τις ατομικές συμβάσεις στην Καθαριότητα, χαιρετίζει την Απόφαση της Ελληνικής Δικαιοσύνης για αξιοπρεπείς και ανθρώπινες συνθήκες εργασίας.

Επανέρχεται έτσι η νομιμότητα στις εργασιακές σχέσεις στον κλάδο, που είχαν μετατραπεί σε σχέσεις δουλείας και άγριας εκμετάλλευσης λόγω αυθαιρεσίας των εργολάβων, που για χρόνια απομυζούσαν το δημόσιο χρήμα.
Οι εργαζόμενες στην Καθαριότητα του Γ.Ν.Τρικάλων ευχαριστούν τη Διοίκηση και προσωπικά τον κ.Δ.Παρθένη με την παρακάτω ανακοίνωση:
«Οι εργαζόμενες στην Καθαριότητα του Νοσοκομείου Τρικάλων θέλουν να ευχαριστήσουν τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ.Δ.Παρθένη για τη στήριξή του τόσο στη διαδικασία των ατομικών συμβάσεων, συμβάλλοντας στην απόκτηση αξιοπρεπών συνθηκών εργασίας, καθώς και στην διεκδίκηση των δεδουλευμένων από το εργολαβικό καθεστώς.
 Οι Καθαρίστριες του Γ.Ν.Τ.»

                                                                                            Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ
                                                                     ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.