Τελευταίες Ειδήσεις

ΕΡΧΕΤΑΙ…!


Γράφει ο Δρ.Κώστας Πατέρας D.Ed., M.Ed., Ph.D., Πολιτευτής Τρικάλων
 Καταλυτική ήταν η εμφάνιση του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ και συγκλονιστική η ομιλία του. Με το σύνθημα «ΜΠΟΡΟΥΜΕ να πάμε την Ελλάδα μπροστά» και να αλλάξει σελίδα η χώρα απέδειξε σ’ όλους, πως είναι ο επόμενος Πρωθυπουργός της πατρίδας μας. Αυτό δεν το λένε μόνο οι Πολίτες, οι Αγορές και οι παράγοντες των ΗΠΑ και της Ε.Ε. αλλά το τονίζει και ο Πρωθυπουργός των Σκοπίων Ζάεφ, ο οποίος στην προσπάθεια του να πείσει τους Σκοπιανούς να ψηφίσουν «ΝΑΙ» στο δημοψήφισμα, λέγει το «ΝΑΙ ή ΧΑΟΣ» «γιατί μπορεί να αλλάξει η κυβέρνηση στην Ελλάδα».
Ο Αρχηγός της Ν.Δ. με έξι άξονες υπόσχεται να αλλάξει και να αναγεννήσει την Ελλάδα του Αύριο. Τονίζει πως ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να εξαλείψουμε την Ανεργία και την Φτώχεια και να δημιουργήσουμε προοπτικές για Αξιοκρατία, Ασφάλεια, Δικαιοσύνη και Ευημερία. Έτσι θα ανοίξουν οι πόρτες για ένα καλύτερο μέλλον.
Με τους έξι στόχους, για Παραγωγική Οικονομία, για μια Κοινωνία, που δίνει ευκαιρίες στους πολίτες, για ένα Λειτουργικό και Αποτελεσματικό Κράτος, για μια Παιδεία που στοχεύει στην κοινωνία, για ένα Κράτος Δικαίου και για μία Χώρα με Εθνικές Προτεραιότητες και σταθερούς συμμάχους, με αυτούς λοιπόν τους στόχους και με δραστικά οικονομικά και κοινωνικά μέτρα έκανε τους Έλληνες να πιστέψουν ότι «Μπορούμε να πάμε την Ελλάδα μπροστά».

Ο Μητσοτάκης μίλησε ως ο Αυριανός Πρωθυπουργός ενώ ο Τσίπρας ως άνθρωπος του Χθες. Την πίστη, ότι η Ν.Δ. είναι η κυβέρνηση που έρχεται, φαίνεται πως έχουν όλοι οι Εξωτερικοί πολιτικοί και οικονομικοί παράγοντες. Ο Πρωθυπουργός που φεύγει είναι ο Τσίπρας και ο Πρωθυπουργός του έρχεται είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Είναι γνωστό πως «όλοι λατρεύουν τον ανατέλλοντα ήλιο και όχι τον δύοντα».  Η Ν.Δ. αγωνίζεται για μια σταθερή και Αυτοδύναμη Κυβέρνηση, που θα την στελεχώσουν έμπειρα και καθαρά και δυναμικά στελέχη. Τα μεγάλα λάθη των Τσίπρα – Καμμένου και η κυβερνητική… παιδική χαρά με τους Παππά, Καρανίκα, Τζανατόπουλο, Νοτοπούλου κτλ.. δεν πρέπει να επαναληφθεί από την Ν.Δ.
Ενώ οι Αγορές… Ζυγίζουν τον Μητσοτάκη, ως Πρωθυπουργό, οι ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. ετοιμάζονται να στήσουν πρόωρες κάλπες στις 21 Οκτωβρίου ή στις 11 Νοεμβρίου, για να ναρκοθετήσουν το μέλλον της κυβέρνηση της Ν.Δ. Θέλουν έτσι να περάσουν την καυτή… πατάτα της μείωσης των Συντάξεων από 01-01-2019 στον Κυριάκο Μητσοτάκη καθώς και την κύρωση της συμφωνίας με τα Σκόπια. Πάση θυσία οι Τσίπρας – Καμμένος επιδιώκουν να μην μπορέσει να σχηματίσει Κυβέρνηση Αυτοδύναμη η Ν.Δ., να μην υπάρχουν 180 Βουλευτές, για την Εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας το 2020 και να υπάρξει μια «Δεξιά Παρένθεση».
Στο Μαξίμου, όμως, μαγειρεύουν χωρίς την συγκατάθεση του Ελληνικού Λαού, χωρίς τον … Ξενοδόχο. Αυτό δε αποδεικνύεται από τις Δημοσκοπήσεις, που δείχνουν το … Διαζύγιο της Συγκυβέρνησης από τον Λαό μιας και η Ν.Δ. προηγείται με διψήφιο αριθμό έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ οι ΑΝΕΛ είναι εξαφανισμένοι. Αφού, στην κυριολέξία… ΕΓΔΑΡΑΝ με τους φόρους τους πολίτες και εξαφάνισαν την Μεσαία Τάξη, δημιουργώντας πλεόνασμα 3,5%, μετά από τέσσερα χρόνια θυμήθηκαν να κάνουν ΠΑΡΟΧΕΣ μόνο στο 1/3 των Ελλήνων. Είναι, φυσικά, Αναξιόπιστοι και ΨΕΥΤΕΣ, γι’ αυτό οι φτωχοί, οι άνεργοι και οι κατατρεγμένοι άνθρωποι τους γύρισαν την πλάτη. Τα υποτιθέμενα σκάνδαλα, που πρόκειται να ενεργοποιήσει το Μαξίμου για τα κόμματα της Αντιπολίτευσης δεν συγκινούν κανένα, αφού το βαθύ πελατειακό κράτος των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχει ρημάξει τα πάντα.
ΕΡΧΕΤΑΙ, λοιπόν, ο νέος Πρωθυπουργός της ΑΛΗΘΕΙΑ και της ΕΛΠΙΔΑΣ και αυτός είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Οι πολίτες  αποφάσισαν να αλλάξουν πολιτική σελίδα και να φέρουν νέα κυβέρνηση. Απαιτείται, βέβαια, Προσοχή, Αυτοσυγκράτηση, Προγραμματισμός και Σωστές Επιλογές, για το πολιτικό ανθρώπινο δυναμικό, που θα δώσει… ΑΝΑΣΑ στους φτωχούς, πλέον Έλληνες.
ΟΧΙ άλλα ΛΑΘΗ….! Τα σφάλματα του παρελθόντος να γίνουν οδοδείκτες για μια Νέα Ελλάδα από την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.