Τελευταίες Ειδήσεις

Επιτυχής τελετή λήξης χορού στη Διάβα




Με πολύ κέφι και χορό πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης της χορευτικής χρονιάς από τα τμήματα του ΜΕΕΣ Διάβας.
Η εκδήλωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και όπως ήταν φυσικό μικροί και μεγάλοι χορευτές απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα συγγενών και φίλων που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του συλλόγου και συνέρρευσαν στο χώρο της ταβέρνας «Black Live» στην είσοδο του χωριού.
Το πλούσιο πρόγραμμα της εκδήλωσης περιελάμβανε αφιέρωμα σε χορούς και τραγούδια της Μικράς Ασίας αλλά και της νησιωτικής Ελλάδας με τους 60 περίπου χορευτές όλων των ηλικιών να κλέβουν την παράσταση και να χειροκροτούνται από τους παριστάμενους.

Σε σύντομο χαιρετισμό της η πρόεδρος του συλλόγου κ. Ευθυμία Παπαγεωργίου-Τσιαντή ευχαρίστησε όλους για την ανταπόκριση, έκανε ένα σύντομο απολογισμό της χρονιάς και ευχήθηκε καλό καλοκαίρι εκδήλωση προλόγισαν η πρόεδρος του συλλόγου κα. Ευθυμία Τσιαντή-Παπαγεωργίου και ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχή πορεία της χρονιάς που έκλεισε ενώ χαιρετισμό απεύθυνε και ο  Αντιδήμαρχος κ. Βουρλίτσης Δημήτρης που συνεχάρη τα μέλη του ΜΕΕΣ Διάβας διαβεβαιώνοντας ότι η Δημοτική Αρχή θα στηρίζει όπως άλλωστε γίνεται την όλη προσπάθεια.
Σημειώνεται τέλος ότι την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Ράντος, Παπαγεωργίου και  Μπαντέκα-Νάνη, ο πρόεδρος του ΤΑ κ. Κύρος, ο κ. Θοδωρής Αλέκος και η πρόεδρος του συλλόγου της Κρύας Βρύσης κ. Μπέλλου.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.