Τελευταίες Ειδήσεις

Επίσκεψη Καραμανλή στο Δημαρχείο Καλαμπάκας


Στην Καλαμπάκα βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ο βουλευτής Σερρών της ΝΔ Κώστας Καραμανλής στο πλαίσιο της παρουσίας του στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ Τρικάλων όπου είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Χρήστο Σινάνη και την διοίκηση της Ένωσης Ξενοδόχων.
Τον κ. Καραμανλή υποδέχτηκε ο κ. Σινάνης και εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής με τον Δήμαρχο να τον καλωσορίζει με ιδιαίτερη χαρά στην πόλη της Καλαμπάκας και τον Δήμο που έχει το μοναδικό προνόμιο να βρίσκεται κάτω από την Μοναστική Πολιτεία των Μετεώρων.
Ωστόσο ενημέρωσε τον βουλευτή της ΝΔ ότι πολλά θα μπορούσε να του αναφέρει ως θέματα που χρήζουν αντιμετώπισης αλλά χαρακτήρισε ως βασικότερο τη σύνδεση του Ε-65 με την Εγνατία οδό που θα δώσει άλλη ώθηση στην περιοχή.
Από την πλευρά του ο κ. Καραμανλής ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και όλους για την θερμή υποδοχή επισημαίνοντας ότι για το κόμμα του όταν αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας είναι σημαντικό να γνωρίζει τα προβλήματα των πολιτών και να σταθεί δίπλα τους προωθώντας τις απαραίτητες λύσεις.
Τόνισε ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για πολιτικές υποσχέσεων και ανακολουθίας και θα πρέπει τα βήματα να είναι μετρημένα και με προγραμματισμό για το θετικό αποτέλεσμα που απαιτείται σε κάθε ενέργεια.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων κ. Σωτήρης Φαμίσης ο οποίος έκανε μια σύντομη αλλά εμπεριστατωμένη ενημέρωση για την  τοπική τουριστική βιομηχανία που αριθμεί 4.500 χιλιάδες κλίνες αλλά έχει ανάγκη στήριξης ουσιαστικής από την πολιτεία με μέτρα που θα ανακουφίζουν την επιχειρηματική ανάπτυξη και όχι να την στραγγαλίζουν με φορολογία που τείνουν να την καταστήσουν μη ανταγωνιστική έναντι άλλων προορισμών.
Χαρακτήρισε αναγκαία την δημιουργία υποδομών που θα βοηθήσουν τον τουρισμό που αποτελεί τη βαριά βιομηχανία της χώρας να προσθέσει ακόμη περισσότερα οφέλη για όλους.
Ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του στην Καλαμπάκα ο κ. Καραμανλής έλαβε ένα αναμνηστικό δώρο από τον κ. Σινάνη και στη συνέχεια επισκέφτηκε τα Μετέωρα.
Σημειώνεται ότι τον συνόδευαν ο Βουλευτής κ. Σκρέκας, ο  Αντιπεριφερειάρχης κ. Μιχαλάκης, ο π. βουλευτής κ. Βλαχογιάννης, ο πρέοδρος της ΝΟΔΕ κ. Μπαγιώτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού κ. Μπουτίνας, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Κολίτσας, ο πρέοδρος της ΔΗΜΤΟ Καλαμπάκας κ. Γεωργίου και στελέχη της παράταξης.









Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.