Τελευταίες Ειδήσεις

Σύλλογος Τριτέκνων-Θεώρηση καρτών

Μετά από από πρόταση του Προέδρου του Συλλόγου γονέων με τρία παιδιά Ν.Τρικάλων  Ιωάννη Λιούλιο για την συνδρομή και θεώρηση καρτών από 20 ευρώ που ήταν κάθε χρόνο να γίνει 10 ευρώ η συνδρομή και οι κάρτες τριτέκνου μέλους (χορήγηση-Θεώρηση) ΔΩΡΕΑΝ, εγκρίθηκε ομόφωνα από το Δ.Σ., γι αυτό θα πρέπει τα μέλη μας να προσέλθουν στα γραφεία μας Τιουσόν 12, ισόγειο,  κοντά στην κεντρική πλατεία στα Τρίκαλα για την θεώρηση των καρτών ή χορήγηση αυτών μόνο με δέκα (10) ευρώ όλα τα άλλα δωρεάν.
Τα μέλη που δικαιούνται είναι:
Ότι  ισχύει για τις πολύτεκνες  οικογένειες  , ισχύει και για τους τρίτεκνους.
     Α)  Η  κάρτα των γονέων ισχύει  ανεξαρτήτως ηλικίας  των παιδιών .
     Β) Τα  άγαμα   τέκνα  (αγόρια  και  κορίτσια ) που  δεν έχουν συμπληρώσει  το  23ο έτος   της ηλικίας  τους  .
     Γ)   Τα άγαμα   τέκνα που σπουδάζουν   σε αναγνωρισμένες τριτοβάθμιες σχολές  Πανεπιστημιακής  και τεχνολογικής  εκπαίδευσης  και αναγνωρισμένα εκπαιδευτικά  ιδρύματα  της  ημεδαπής  ή της  αλλοδαπής και δεν έχουν συμπληρώσει το 25ο  έτος της   ηλικίας  τους  .
    Δ) Τα  άγαμα τέκνα που  εκπληρώνουν τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις  και δεν   έχουν συμπληρώσει  το 25ο έτος  της ηλικίας  τους .
     Ε)  Τα  τέκνα   με οποιαδήποτε  αναπηρία  σε ποσοστό 67 % και άνω ισοβίως, ανεξαρτήτως   ηλικίας    και οικογενειακής   κατάστασης .
-        Οι κάρτες τρίτεκνου μέλους εάν δεν έχει θεωρηθεί για το έτος 2018 δεν ισχύει για τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Α.Ε.και για άλλα πλεονεκτήματα.-
                                                      Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Ιωάννης Αχ.Λιούλιος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.