Τελευταίες Ειδήσεις

«Οι Θεσσαλοί της Ευρώπης έκοψαν την Βασιλόπιτα για το 2018»Η Ομοσπονδία Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης «ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ» α.Σ. και οι Σύλλογοι-Μέλη συναντήθηκαν «ηλεκτρονικά» και έκοψαν την Βασιλόπιτά τους για το 2018! Η κοπή της Βασιλόπιτας των Θεσσαλών Ευρώπης πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 15:00 σε τηλεφωνική σύσκεψη, παρουσία εκπροσώπων των Συλλόγων. Οικοδεσπότης της κοπής ήταν φέτος ο Σύλλογος Θεσσαλών Βισμπάντεν, που είχε πετύχει το φλουρί της προηγούμενης βασιλόπιτας για το 2017.
Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης κ. Διαμαντής Γκίκας στον σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε τους Συλλόγους - μέλη της Ομοσπονδίας και τα παιδιά της Θεσσαλικής Νεολαίας που καταβάλουν προσπάθεια στην εκμάθηση παραδοσιακών θεσσαλικών χορών και που ασχολούνται με τον Σύλλογο διατηρώντας έτσι άσβεστη τη φλόγα της θεσσαλικής παράδοσης.

Ακολούθησαν χαιρετισμοί των εκπροσώπων των Συλλόγων μελών της Ομοσπονδίας της οι οποίοι αντάλλαξαν ευχές για το 2018.
Το φλουρί της βασιλόπιτας έτυχε στον Θεσσαλικό Σύλλογο Κολωνίας και οι εκπρόσωποι των Συλλόγων - μελών της Ομοσπονδίας ευχήθηκαν στον τυχερό Σύλλογο πάντα επιτυχίες γεμάτες δημιουργικότητα με πολλές αξιόλογες εκδηλώσεις.
Οι Θεσσαλοί της Ευρώπης έδωσαν ραντεβού για τις 14 Απριλίου 2018 όπου θα διοργανωθεί το 13ο Φεστιβάλ Θεσσαλών Ευρώπης στο Ντύσσελντορφ! Η Ομοσπονδία Θεσσαλών Ευρώπης εύχεται σε όλον τον κόσμο ένα ευτυχισμένο, δημιουργικό και χαρούμενο 2018!


Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Ο Πρόεδρος


Διαμαντής Γκίκας
Ο Α’  Γραμματέας

Άγγελος ΒόμπραςΔεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.