Τελευταίες Ειδήσεις

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ

Το πολιτικό κατεστημένο της χώρας, με την διαρκή αναβλητικότητα, ηττοπάθεια και ανικανότητα που το διακρίνει, οδηγεί ακόμη ένα Εθνικό θέμα σε καταστροφή. Η σύνθετη ονομασία του κρατιδίου των Σκοπίων που διαπραγματεύεται η κυβέρνηση, δεν είναι  "Εθνική γραμμή" αλλά αυστηρά κομματική γραμμή. Κομματική γραμμή όλων αυτών των κομμάτων που "συμβιβάζονται" με τον καθένα, είτε είναι οι "δανειστές", είτε είναι οι Τούρκοι, είτε ακόμη και αυτοί οι Σκοπιανοί.
Και "φυσικά", όλοι αυτοί που μιλούν για έναν "έντιμο συμβιβασμό", αρνούνται πεισματικά να θέσουν στην κρίση του λαού, τα όποια "αποτελέσματα" των "διαπραγματεύσεων", που διεξαγάγουν. 
Και αν  από την αριστερά κανείς δεν μπορεί να περιμένει τίποτε καλύτερο, καθότι η αριστερά παλαιότερα δεν είχε "πρόβλημα" να θέλει να παραχωρήσει και εδάφη της Μακεδονίας μας,και δεν θα "κολλούσε" σήμερα στο όνομα, η υποκρισία της ΝΔ ξεπερνά κάθε όριο. Με γελοίες δικαιολογίες, προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, αφού και η ΝΔ για σύνθετη ονομασία μιλάει. 
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, δηλώνει πως οι "διαπραγματεύσεις" που γίνονται αυτή την στιγμή, δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια ακόμη επιχειρούμενη προσπάθεια Εθνικής Μειοδοσίας, πως δεν υπάρχει κανένα "Μακεδονικό" κράτος και Έθνος, γιατί αυτό σημαίνει τυχόν σύνθετη ονομασία, αναγνώριση "Μακεδονικού"  Έθνους και κράτους, και πως η Πατρίδα μας δεν έχει τίποτε να "διαπραγματευτεί" με τους Σκοπιανούς.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, στηρίζει όσους θα συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο της Κυριακής, και καλεί τον λαό μας με την στάση του, να στείλει ένα αυστηρό μήνυμα σε όλους αυτούς, που τα τελευταία χρόνια με "διαπραγματεύσεις" και "έντιμους συμβιβασμούς" κατέστρεψαν οικονομικά την χώρα και τους πολίτες της, και τώρα θέλουν να παραδώσουν ακόμη και το όνομα της Μακεδονίας μας.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,  δηλώνει "παρόν" τόσο στο κοινοβούλιο,όσο και στους δρόμους,με στόχο να αποτραπεί ακόμη μια μειοδοσία σε βάρος της Πατρίδας μας.
Σε ότι αφορά τα... "τοπικά" τώρα. Κύριε δήμαρχε, κύριες και κύριοι του Δημοτικού συμβουλίου. Όλα καλά; Θα  εκδώσετε κάποιο ψήφισμα που να καταγγέλλει όλα αυτά που συντελούνται σε βάρος της χώρας μας;  Μάλλον όχι. Η έκδοση ψηφισμάτων διαμαρτυρίας, είναι φαίνεται αποκλειστικό "προνόμιο" που αφορά τον Αρχηγό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ,άσε που τυχόν τέτοια ενέργεια θα επέφερε και την "οργή" των αριστεριστών, οπότε, τι ρωτάμε και εμείς τώρα. 
Οι νεοσσοί (εκκολαπτόμενοι και μη) της οικογενειοκρατίας και της κομματικής καμαρίλας, θα γράψουν κανένα "βαρυσήμαντο"άρθρο, θα παρουσιάσουν κανένα βιβλίο,που να αφορά την Μακεδονία μας, θα καταγγείλουν όλα αυτά που γίνονται; Μάλλον όχι είναι η απάντηση επίσης. Η "θέση" στα ψηφοδέλτια, απαιτεί "θυσίες" και "έντιμους συμβιβασμούς". Τουλάχιστον από όλα αυτά,ο Τρικαλινός πολίτης, βλέπει χωρίς φτιασίδωμα, ποιο είναι το πραγματικό πρόσωπο πολλών.
Εμείς πάντως,δεν κάνουμε ούτε "εκπτώσεις" ούτε "συμβιβασμούς" και  θα εξακολουθούμε να τονίζουμε πως: Κανένας συμβιβασμός. Μακεδονία Γη Ελληνική..
Από το Γραφείο Τύπου, της Τ.Ο Τρικάλων του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.