Τελευταίες Ειδήσεις

Δήλωση Δρ.Κώστα Πατέρα για το χάος στο Γ.Ν.Τρικάλων
Διαβάζοντας την…καταιγίδα καταγγελιών των νοσοκομειακών γιατρών και των εργαζομένων στο Γ.Ν.Τρικάλων κατά του Διοικητή του ιδρύματος και βλέποντας τη βαθιά κρίση , την έλλειψη εργασιακής ειρήνης και συνεργασίας καθώς και τη δήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων , θυμήθηκα τον Αίαντα , στην Ιλιάδα του Ομήρου , που έλεγε το «Αιδώς Αργείοι» δηλαδή ντροπή σας.

Οι ψευτοΑριστεροί του ΣΥΡΙΖΑ με τη βαθιά Δεξιά τσέπη δεν μπορούν να ισχυρίζονται πως τον τομέα της Υγείας δεν έφτιαξαν δικό τους κομματικό κράτος. Όλες οι διοικήσεις των 7 Υγειονομικών Περιφερειών της Ελλάδας (ΥΠΕ) έγιναν σε μια νύχτα…κάστρα του ΣΥΡΙΖΑ , επί υπουργίας Παναγιώτη Κουρουμπλή. Σχεδόν όλες οι διοικήσεις των νοσοκομείων στελεχώθηκαν με «παιδιά δικά τους».


Όταν δεν υπάρχει συνεργασία σε ένα νοσηλευτικό ίδρυμα μεταξύ γιατρών , νοσηλευτών και λοιπού προσωπικού με τις διοικήσεις , τότε τίποτε δεν πάει μπροστά. Το να είσαι διορισμένος και να εφαρμόζεις Λουδοβίκεια τακτική (το Κράτος είναι δικό μου) είναι αντιδημοκρατικό , αντιπαραγωγικό και απάνθρωπο.

Οι διοικητές των νοσοκομείων δεν καταξιώνονται με δηλώσεις κομμάτων στα οποία ανήκουν αλλά με το κύρος τους , τις γνώσεις τους και την διοικητική τους ικανότητα. Δεν χρειάζονται…δεκανίκια στήριξης από διευθυντές κλινικών , τη στιγμή που τα ακομμάτιστα όργανα των γιατρών και των εργαζομένων πετροβολούν τις διοικήσεις καθημερινά.

Η λύση είναι μια: να τους διώξουν…νύχτα , γιατί το ΕΣΥ βυθίζεται καθημερινά όπως η Οικονομία και η Οργάνωση της Κοινωνίας.

Ντροπή σας , κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ , που καταντήσατε το σύστημα της Υγείας στο τελευταίο…σκαλί της σκάλας του κακού. Κάποτε θα δώσετε λόγο των πράξεών σας.


Δρ.Κώστας Πατέρας
D.Ed , M.Ed , Ph.D.

Πολιτευτής

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.