Τελευταίες Ειδήσεις

Άγριο ξύλο με θύμα θαμώνα καφενείου στην Καλαμπάκα

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε πριν λίγο θαμώνας καφενείου στην Καλαμπάκα όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες καυγάδισε μέσα στο κατάστημα με τον σύζυγο της ιδιοκτήτριας.
Τα αίτια της συμπλοκής δεν έχουν ακόμη αποσαφηνιστεί αλλά σύμφωνα με μαρτυρίες περιοίκων οι οποίοι πετάχτηκαν έξω από τις φωνές και τη φασαρία που προκλήθηκε είδαν τους δυο άνδρες να έρχονται στα χέρια.
Μάλιστα ο σύζυγος της ιδιοκτήτριας του καφενείου που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης έβγαλε έξω από αυτό τον θαμώνα με βίαιες κινήσεις και άρχισε να τον γρονθοκοπά ρίχνοντας τον πάνω σε σταθμευμένο αυτοκίνητο και στη συνέχεια στο έδαφος χτυπώντας τον.
Με την παρέμβαση κάποιων που έσπευσαν στο σημείο σταμάτησε να τον χτυπά και τράπηκε σε φυγή ενώ κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έφθασε στον τόπο του συμβάντος απ΄ όπου παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας για την παροχή των πρώτων βοηθειών.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ενημερώθηκε και το Αστυνομικό Τμήμα Καλαμπάκας προκειμένου να επιληφθεί του περιστατικού για την πλήρη διαλεύκανσή του.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.