Τελευταίες Ειδήσεις

Αποχαιρετιστήριο πάρτι στο Λύκειο Καλαμπάκας



Με ένα όμορφο πάρτι και τρελό ξεφάντωμα αποχαιρέτισαν τα θρανία οι μαθητές και μαθήτριες του Γενικού Λυκείου Καλαμπάκας με την ευκαιρία λήξης τη σχολικής χρονιάς και των πανελλαδικών εξετάσεων.
Την πρωτοβουλία της διοργάνωσης είχε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου και περιελάμβανε ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα από  σχήμα μαθητών του Λυκείου  και τους ανεπανάληπτους καλλιτέχνες από τον χώρο του δημοτικού τραγουδιού και δημοτικής μουσικής Παναγιώτη Ζωσιμά στο τραγούδι και Μιχάλη Ράπτη στο κλαρίνο.
Έτσι με σύμμαχο τον καλό καιρό ο αύλειος χώρος του σχολείου δεν άργησε να μετατραπεί σε μια μεγάλη πίστα η οποία κατακλύστηκε από μαθητές, μαθήτριες, εκπαιδευτικούς, γονείς και κηδεμόνες που χόρεψαν και τραγούδησαν διασκεδάζοντας μέχρι αργά.

Βέβαια όλα αυτά συνοδεύονταν από νοστιμότατα σουβλάκια, αναψυκτικά κ.α. που προσφέρθηκαν σε όλους από τον σύλλογο που έκανε τα πάντα ώστε το αποχαιρετιστήριο πάρτι να μείνει αξέχαστο  και όλοι γεμάτοι χαρά και αισιοδοξία αντάλλαξαν ευχές για καλό καλοκαίρι με υγεία και ευτυχία.







Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.