Τελευταίες Ειδήσεις

Τρελό πάρτυ αποχαιρετισμού στο 2ο Δημοτικό

Ένα τρελό ξεφάντωμα πραγματοποίησαν γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικοί στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμπάκας με αφορμή την λήξη της σχολικής χρονιάς το απόγευμα του Σαββάτου.
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη αποχαιρετιστήρια εκδήλωση-πάρτυ με προσκεκλημένους μαθητές και μαθήτριες, γονείς και εκπαιδευτικούς.
Με άριστη οργάνωση τα μέλη του συλλόγου υποδέχτηκαν τα παιδιά στον αύλειο χώρο του σχολείου που μετατράπηκε σε μια πίστα διασκέδασης, χαράς και κεφιού με την συνδρομή και του DJ Άγγελου που έδωσε ρυθμό για χορό.

Παράλληλα από πλευράς του συλλόγου προσφέρθηκαν σε όλους σουβλάκια, αναψυκτικά ενώ μικροί μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν και διάφορες γεύσεις γρανίτας από την κινητή μονάδα  του "ΜΙΚΥ".

Έτσι το τρελό πάρτυ συνεχίστηκε μέχρι στις 9.30 το βράδυ ενώ δεν έλειψε και το κλασικό μπουγέλωμα μεταξύ παιδιών, γονιών και δασκάλων που με χαμόγελα χαράς ευχήθηκαν  καλό καλοκαίρι και καλή αντάμωση το φθινόπωρο για την καινούρια σχολική χρονιά. Σημειώνεται τέλος ότι τα παιδιά χαιρέτισε εκ μέρους του συλλόγου η κ. Νιαβή και ο Διευθυντής του σχολείου κ. Πινιάρας που ευχήθηκαν υγεία, χαρά, ευτυχία και καλό καλοκαίρι και φυσικά καλή πρόοδο.













Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.