Τελευταίες Ειδήσεις

Με «απόδραση» εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης του ο Σύλλογος Τρικαλινών ζωγράφων




Παρουσία πλήθους φιλότεχνων Τρικαλινών, πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου, τα εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης του Συλλόγου Τρικαλινών ζωγράφων, που φέτος έχει τον  συμβολικό τίτλο «Απόδραση» και φιλοξενείται για πρώτη χρονιά στο μουσείο Τσιτσάνη.
Σύντομο χαιρετισμό από το βήμα και καλωσόρισμα στους παρευρισκόμενους έκανε η Πρόεδρος του συλλόγου Μαρία Ζιάκα, ενώ χαιρετισμούς απηύθυναν η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού και Παιδείας του Δήμου Τρικκαίων Έφη Λεβέντη και ο Δημοτικός Σύμβουλος Τάσος Κατσιάνης.
Στην φετινή έκθεση φιλοξενούνται έργα 48 ζωγράφων, ενώ σύμφωνα με την Πρόεδρο κ. Μαρία Ζιάκα, ο Σύλλογος φέτος επέλεξε να εκθέσει στο μουσείο Τσιτσάνη, εκφράζοντας έτσι έμπρακτα την στήριξη του στο χώρο, ενώ παραδοσιακά οι εκθέσεις του όλα τα προηγούμενα χρόνια πραγματοποιούνταν στο Κουρσούμ Τζαμί.
Να σημειωθεί πως η έκθεση με έργα μελών του Συλλόγου Τρικαλινών ζωγράφων θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 4 Ιουνίου και θα είναι επισκέψιμη για το κοινό καθημερινά τις ώρες 10.00-14.00 μ.μ. και 18.00-22.00 μ.μ.






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.