Τελευταίες Ειδήσεις

Κίνηση της ΙΜ Σταγών και Μετεώρων

 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης  Σταγών και Μετεώρων κ. Σεραφείμ την Παρασκευή το απόγευμα 3 Μαρτίου 2017 και ώρα 5:00μ.μ θα τελέσει τον πανηγυρικό εσπερινό στην πανηγυρίζουσα  Ι. Μονή  Αγίων Θεοδώρων  και στη συνέχεια  θα τελέσει την ακολουθία των Α’ Χαιρετισμών.

Το Σάββατο το πρωί θα Λειτουργήσει κατά την πανηγυρική Θ. Λειτουργία στην                  Ι. Μονή Αγίων Θεοδώρων.

Την Κυριακή το πρωί (Κυριακή της Ορθοδοξίας) θα λειτουργήσει και ομιλήσει στον Ι. Μητροπολιτικό  Ναό  Αγίου Βησσαρίωνος  και θα τελέσει την  εις Διάκονον χειροτονία   του μοναχού π. Γρηγορίου Μαντζαβέλα  αδελφού της Ι. Μονής Μεγάλου Μετεώρου.

Το απόγευμα θα παραστεί στον Β’ Κατανυκτικό  Εσπερινό  στον Ι. Μητροπολιτικό Ναό Αγίου  Βησσαρίωνος Καλαμπάκας.


                Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΥΛΩΝΟΣ  κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ
Την Παρασκευή το απόγευμα 3 Μαρτίου 2017 θα χοροστατήσει και ομιλήσει στον πανηγυρικό εσπερινό  στην Ι. Μονή  Αγίων Θεοδώρων
Το Σάββατο το πρωί θα λειτουργήσει και ομιλήσει κατά την πανηγυρική Θ. Λειτουργία στην Ι. Μονή  Αγίων Θεοδώρων.
                                                
                                               ΤΟ  ΚΗΡΥΓΜΑ  ΜΑΣ
                           
- Ὁ Πρωτοσύγκελλος Ἀρχιμανδρίτης Νήφων Καψάλης                                                   τήν  Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017 θα τελέσει την ακολουθία των                  Α’ Χαιρετισμών  στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγ. Βησσαρίωνος Καλαμπάκας.
Την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017  θα Λειτουργήσει στον Ι. Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος
Την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017 θα τελέσει την Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων  Δώρων  στον Ι. Ναό  Αγ. Αθανασίου Θεόπετρας.
-Ο Αρχιμ. Αθανάσιος Αναστασίου την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017 θα τελέσει τους Α’Χαιρετισμούς στην Ι.  Μονή Μεγάλου Μετεώρου.
-Ὁ Ἀρχιμ. Δωρόθεος  Τζεβελέκας  τήν Κυριακή θά λειτουργήσει                 καί ὁμιλήσει στόν Ἱ. Ναό  Ἁγίου   Γεωργίου  Αὔρας. 
 -Ὁ Ἀρχιμ.  Βενέδικτος Ζαχαράκης  τήν Κυριακή θά λειτουργήσει                       στήν  Ἱ. Μονή  Βαρλαάμ.

                    ΚΑΤΑΝΥΚΤΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ
Την Κυριακή  5 Μαρτίου 2017 και ώρα 6:00μμ στον Ι.Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Καλαμπάκας θα τελεστεί ο Β’ Κατανυκτικός Εσπερινός και Θα ομιλήσει ο Αρχιμανδρίτης Μακάριος Ιακωβάκης, με θέμα «Η ορθοδοξία στην σύγχρονη εποχή».                            

           


              ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ ΣΤΟΝ Ι. Ν. ΑΓ. ΒΗΣΣΑΡΙΩΝΟΣ   

Η Ιερά Μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων προσπαθώντας να διευκολύνει αλλά και να δώσει την ευκαιρία στους εργαζομένους και στους νέους, που έχουν φροντιστήρια, να μη μείνουν εκτός της πνευματικής ευκαιρίας που προσφέρετε την Μεγάλη Τεσσαρακοστή με τους Χαιρετισμούς της Παναγίας, θα τελεί δεύτερους  Χαιρετισμούς στον                                               Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος                                                               κάθε Παρασκευή 21:00-22:00.

            ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ

 Στό Παρεκκλήσιο τοῦ Ἀγίου Ἀθανασίου Καλαμπάκας κατά την διάρκεια της Μ. Τεσσαρακοστής θα τελεῖται κάθε Σάββατο  Θεία  Λειτουργία   ἀπό ὥρα 7:30 π.μ. ἕως  9:00 π.μ. και κάθε Τρίτη άπό ὥρα 7:15 π.μ ἕως 9:00π.μ        η Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων.

             
          

                      

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.