Τελευταίες Ειδήσεις

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών κ Μετεώρων κ. Σεραφείμ

         
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης  Σταγών κ Μετεώρων κ. Σεραφείμ την Παρασκευή το απόγευμα  17-3-2017 θα τελέσει την ακολουθία των Γ’ Χαιρετισμών στον Ι. Ναό Αγ. Δημητρίου Διάβας
          Το Σάββατο το απόγευμα και ώρα 6μ.μ.   θα υποδεχθεί την εικόνα της Σταυρώσεως του Χριστού από την Ι. Μονή Βαρλαάμ  στα προπύλαια  του Ι. Ναού Κοιμ. Θεοτόκου Καλαμπάκας και στη συνέχεια θα χοροστατήσει στον πανηγυρικό εσπερινό της Σταυροπροσκυνήσεως .
          Την Κυριακή 19-3-2017 (Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως) θα λειτουργήσει και ομιλήσει στον Ι. Ναό  Κοιμ. Θεοτόκου Καλαμπάκας.
          Το απόγευμα της Κυριακής θα παραστεί στον Δ ‘ κατανυκτικό  εσπερινό στον Ι. Ναό Κοιμ. Θεοτόκου Καλαμπάκας.

                                               ΤΟ  ΚΗΡΥΓΜΑ  ΜΑΣ
                           
- Ὁ Πρωτοσύγκελλος Ἀρχιμανδρίτης Νήφων Καψάλης                                                   τήν  Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017 θα τελέσει την ακολουθία των                  Γ΄ Χαιρετισμών (Πρώτη ακολουθία 5:00 μ.μ.)  στην Ι. Μονή Μεγάλου Μετεώρου και (Δεύτερη ακολουθία 9:00μ.μ.) στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγ. Βησσαρίωνος Καλαμπάκας.
Την Κυριακή 19 Μαρτίου 2017  θα Λειτουργήσει  στον Ι. Ναό Κοιμ. Θεοτόκου Καλαμπάκας.
Την Τετάρτη απόγευμα  22 Μαρτίου 2017 θα τελέσει την Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων  Δώρων  στον Ι. Ναό   Αγ. Βησσαρίωνος Καλαμπάκας.

-Ο Αρχιμ. Δομέτιος Ντελλής την Κυριακή θα λειτουργήσει και ομιλήσει Ι. Μονή Αγίας Τριάδας.
 -Ο Αρχιμ. Πολύκαρπος Βενέτης την Κυριακή θα λειτουργήσει στην     Ι. Μονή Αγίου Νικολάου Αναπαυσά
-Ὁ Ἀρχιμ. Δωρόθεος  Τζεβελέκας  τήν Κυριακή θά λειτουργήσει                  στην Ι. Μονή  Ἁγίου   Γεωργίου  Αὔρας. 
-Ο Αρχιμ. Μακάριος Ιακωβάκης την Κυριακή θα λειτουργήσει  στην Ι. Μονή Αγ. Νικολάου Σιαμάδων.
 -Ὁ Ἀρχιμ.  Βενέδικτος Ζαχαράκης  τήν Κυριακή θά λειτουργήσει                       στήν  Ἱ. Μονή  Βαρλαάμ.

                    ΚΑΤΑΝΥΚΤΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ
Την Κυριακή  19 Μαρτίου 2017 και ώρα 6:00μμ στον Ι.Ναό  Κοιμ. Θεοτόκου Καλαμπάκας θα τελεστεί ο Δ’ Κατανυκτικός Εσπερινός και Θα ομιλήσει ο Αρχιμανδρίτης Βαρλαάμ Νιαβής ,                         μέ  ΘΕΜΑ: « Ο Σταυρός μας ».
                        
        ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ ΣΤΟΝ Ι. Ν. ΑΓ. ΒΗΣΣΑΡΙΩΝΟΣ   

Η Ιερά Μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων προσπαθώντας να διευκολύνει αλλά και να δώσει την ευκαιρία στους εργαζομένους και στους νέους, που έχουν φροντιστήρια, να μη μείνουν εκτός της πνευματικής ευκαιρίας που προσφέρετε την Μεγάλη Τεσσαρακοστή με τους Χαιρετισμούς της Παναγίας, θα τελεί δεύτερους  Χαιρετισμούς στον                                               Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος                                                               κάθε Παρασκευή 21:00-22:00.

            ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ

 Στό Παρεκκλήσιο τοῦ Ἀγίου Ἀθανασίου Καλαμπάκας κατά την διάρκεια της Μ. Τεσσαρακοστής θα τελεῖται κάθε Σάββατο  Θεία  Λειτουργία   ἀπό ὥρα 7:30 π.μ. ἕως  9:00 π.μ. και κάθε Τρίτη άπό ὥρα 7:15 π.μ ἕως 9:00π.μ        η Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων.

             
          

                      

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.