Τελευταίες Ειδήσεις

«Θησαυροφυλάκιο φύσης» Καλαμπάκα-Μετέωρα-Ημερίδα του «Ποταμιού» για τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού


Απεριόριστες δυνατότητες ανάπτυξης εναλλακτικών μορφών τουρισμού έχει η περιοχή Καλαμπάκας-Μετεώρων η οποία αποτελεί αναμφίβολα «Θησαυροφυλάκιο φύσης» τονίστηκε σε ημερίδα που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Νομαρχιακής Οργάνωσης Τρικάλων του «Ποταμιού».
Η ανάπτυξη των εναλλακτικών μορφών τουρισμού αποτελεί προτεραιότητα και μπορεί να δημιουργήσουν  τεράστιες προοπτικές ανάπτυξης και στην περιοχή όπως και σε άλλους τουριστικούς προορισμούς της χώρας μας υπογράμμισε ο βουλευτής-δημοσιογράφος Γιώργος Αμυράς αναπτύσσοντας τις δικές του θέσεις για το θέμα δεσμευόμενος ότι θα μεταφέρει αρμοδίως τις προτάσεις που κατατέθηκαν.

Την εκδήλωση προλόγισε  εκ μέρους του «Ποταμιού» Τρικάλων η κ. Ζαχαρούλα Γιαβρούτα-Λούδα επισημαίνοντας την προσπάθεια του κόμματος για διάλογο και επικοινωνία με τις τοπικές κοινωνίες και τους φορείς ώστε να υπάρξουν θετικές παρεμβάσεις και πρωτοβουλίες προς αυτή την κατεύθυνση.
Ακολούθησαν τοποθετήσεις σχετικά με το μάρκετινγκ στον τουρισμό, τις εναλλακτικές μορφές αυτού όπως η αναρρίχηση, η πεζοπορία, τα μονοπάτια, η ορεινή ποδηλασία και πολλές άλλες δράσεις που προσφέρονται για ανάπτυξη στην περιοχή  από τους κ.κ. Γιώργο Κουρέλη της visit Meteora, τον Άρη Μητρονάτσιο της Ορειβατικής Λέσχης Καλαμπάκας, τον Κώστα Λιόλιο και τον Χρήστο Μπαταλογιάννη που κατέθεσαν σημαντικά στοιχεία και προτάσεις προς αυτή την κατεύθυνση.
Τοποθετήσεις -χαιρετισμοί έγιναν επίσης από τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού κ. Ράντο, τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Μπουτίνα και τον Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Παπαστεργίου οι οποίοι συμφώνησαν ότι με κοινή προσπάθεια μπορεί να γίνουν σημαντικά βήματα για την ανάπτυξη των εναλλακτικών μορφών τουρισμού στην περιοχή μας.









Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.