Τελευταίες Ειδήσεις

Ενώνουμε τη γροθιά και τη φωνή μας!Εργαζόμενες, άνεργες, αυτοαπασχολούμενες, αγρότισσες,
συνταξιούχες, νέες γυναίκες,μητέρες

Η Ομάδα Γυναικών Καλαμπάκας (μέλος της ΟΓΕ) καλεί τις γυναίκες των λαϊκών οικογενειών να συμμετέχουν μαζικά στο συλλαλητήριο που οργανώνει το ΠΑΜΕ στα Τρίκαλα στις 22 Φλεβάρη και να δώσουν  τη δική τους αγωνιστική απάντηση σε παλιά, αλλά και νέα μέτρα που ετοιμάζουν.
Η κυβέρνηση  που υπηρετεί τους επιχειρηματικούς ομίλους ετοιμάζεται να σφίξει και άλλο τη θηλιά  στο λαιμό της εργατικής -λαϊκής οικογένειας. 
Εμάς και τις οικογένειές μας έχουν καταδικάσεινα ζούμε με μισθούς πείνας, με ελαστικές σχέσεις  εργασίας, με πετσοκομμένες συντάξεις.
Αντί για μέτρα προστασίας του γυναικείου οργανισμού, αντί για αύξηση των αδειών μητρότητας και θηλασμού, αντί για μειωμένα ημερήσια και εβδομαδιαία ωράρια οι μητέρες εργαζόμενες αντιμετωπίζουν την απόλυση και την εργοδοτική τρομοκρατία, τα ωράρια λάστιχο. Η μητρότητα θεωρείται «κόστος» για τους επιχειρηματικούς ομίλους και το κράτος. Η εργαζόμενη μητέρα είναι ασύμφορη για τις επιχειρήσεις τους


 Να μην υποταχθούμε στη βαρβαρότητα. Σε καλούμε να παλέψουμε μαζί για δημιουργική ζωή με δικαιώματα στην εργασία και στη μητρότητα.

Διεκδικούμε :
·        Μόνιμη και σταθερή εργασία  με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα.
·        Κοινωνική προστασία της μητρότητας
·        Δημιουργικό ελεύθερο χρόνοΚανένας συμβιβασμός με τη φτώχεια τη μίζερη ζωή για τα κέρδη τους!
Όλες στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ την Τετάρτη 22 Φλεβάρη στις 6:00 μ.μ στην πλατεία Ρήγα Φεραίου στα Τρίκαλα!

Καλαμπάκα,17/2/2017

ΟΜΑΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ μέλος της ΟΓΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.