Τελευταίες Ειδήσεις

Συνάντηση Μιχαλάκη-Τρικαλινών δρομέων

Τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστο Μιχαλάκη επισκέφθηκε αντιπροσωπεία του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ. Δημοσθένη Πάλλα και τον Ταμία κ. Κων/νο Τζίκα, ενόψει της πραγματοποίησης του 10ου Διεθνούς Ημιμαραθώνιου «Θανάσης Σταμόπουλος» την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017.
Ο κ. Δημοσθένης Πάλλας ενημέρωσε τον κ. Χρήστο Μιχαλάκη ότι βρίσκονται στην τελική ευθεία των προετοιμασιών της διοργάνωσης που φέτος αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο καθώς ο αριθμός των αθλητών υπολογίζεται να υπερβεί τις 2.500. Οι τρείς αθλητικές διαδρομές (21χιλ. Καλαμπάκα – Τρίκαλα, 5χιλ. και 1 χιλ  μέσα  στην πόλη των Τρικάλων) απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες και αγκαλιάζονται με μεγάλη χαρά και από τα παιδιά.

Ο Αντιπεριφερειάρχης συνεχάρη τα μέλη του Συλλόγου για τη συγκεκριμένη διοργάνωση και τους ευχαρίστησε εκ μέρους και του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού για την αξιόλογη προσπάθειά τους  και το μεράκι τους που διασφαλίζουν κάθε χρόνο την επιτυχία του σπουδαίου αυτού αθλητικού γεγονότος. ”Θεωρήστε την αμέριστη βοήθεια και συμπαράσταση της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων δεδομένη”  δήλωσε ο κ. Μιχαλάκης. “ H μεγάλη αυτή αθλητική διοργάνωση καλλιεργεί το αθλητικό ιδεώδες, παραδειγματίζει και παρακινεί τον νεανικό πληθυσμό αλλά και προβάλλει πανελληνίως τον νομό μας. Ο εντυπωσιακός αριθμός των συμμετοχών προμηνύει την επιτυχία της σπουδαίας αυτής αθλητικής γιορτής που τονώνει την τοπική οικονομία, ιδιαίτερα τους κλάδους της φιλοξενίας και της εστίασης, και δημιουργεί πλήθος «διαφημιστών» της περιοχής μας.”

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων με τη σειρά του ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη για την εγκάρδια υποδοχή και τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας που χάρη και σε αυτή ο Ημιμαραθώνιος στη μνήμη του Θανάση Σταμόπουλου έγινε θεσμός με τεράστια απήχηση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.