Τελευταίες Ειδήσεις

Στην κεντρική Ευρώπη διδάσκει ο καθηγητής Γιάννης ΔήμαςΣτην κεντρική Ευρώπη βρίσκεται για ένα δωδεκαήμερο ο συντοπίτης μας πανεπιστημιακός δάσκαλος κ. Γιάννης Δήμας και διδάσκει το αντικείμενο των Ελληνικών παραδοσιακών σε μια σειρά 5 σεμιναρίων σε πολιτιστικούς φορείς, ομάδες χορών, και Ακαδημία χορού.
ότι  Στις 27-28-29 Ιανουαρίου δίδασκε στο ιστορικό... Dachau περιοχής Μονάχου Γερμανίας, στις 31 Ιανουρίου δίδαξε στο Brannenburg, στις 1 Φεβρουαρίου δίδαξε στο Rosencheim. Από σήμερα και για ένα τετραήμερο 2-5 Φεβρουαρίου θα διδάσκει σε Tanzakademie στην πόλη Gstadt που βρίσκεται στην λίμνη Chiemsee μεταξύ Μονάχου Γερμανίας και Σάλτσμπουργκ Αυστρίας. Την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου ολοκληρώνει την διδακτική του 'περιοδεία' στην πόλη Κolbermoor περιοχή Βαυαρίας.  

Ο στόχος του κ. Δήμα είναι να γίνει κατανοητό στους πολίτες της Ευρώπης ότι παρ όλη την σημερινή κοινωνικο-οικονομική κρίση οι ιστορικές πολιτισμικές αξίες του ελληνισμού επιβιώνουν ως συστατικά στοιχεία της καθημερινότητας των ελλήνων και συνεχίζουν να είναι διαχρονικές!.  
Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.