Τελευταίες Ειδήσεις

Πτώση 6χρονου από το μπαλκόνι 4ου ορόφουΈνα αγοράκι έξι ετών  ξέφυγε από την προσοχή της μητέρας και του πατέρα του και έπεσε στο κενό από το μπαλκόνι του διαμερίσματος του 4ου ορόφου της οικογένειας στην Κηφισιά. Το περιστατικό αντιλήφθηκε γρήγορα η μητέρα η οποία και έσπευσε να κατέβει κάτω για να δει το παιδί, μαζί με μία γειτόνισσα και αμέσως κάλεσαν το ασθενοφόρο.
Αρχικά, ο 6χρονος είχε μεταφερθεί στο ΚΑΤ (που είναι και το πλησιέστερο νοσοκομείο), ωστόσο οι γιατροί έκριναν πως έπρεπε να μεταφερθεί στο Παίδων, όπου και νοσηλεύεται.

«Ειδοποιήθηκα ενώ ήμουν στη δουλειά μου πως έπεσε ένα παιδί από τον 4ο όροφο της πολυκατοικίας. Στην αρχή νόμιζα πως έπεσε μπροστά αλλά όταν ήρθα διαπίστωσα πως έπεσε στο πίσω μέρος του κτιρίου», είπε χαρακτηριστικά ο διαχειριστής της πολυκατοκίας.
«Επικοινώνησα με τον πατέρα του παιδιού. Μου είπε ότι λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ», ενώ όπως είπε, ο πατέρας του 6χρονου του εξήγησε πως το παιδί δεν είχε χτυπήματα στο κεφάλι, αλλά μόνο στα πόδια.
Όπως όλλα δείχνουν το μικρό αγόρι είχε τύχη μέσα στην ατυχία του, καθώς γλίτωσε από τα χειρότερα από μια τέτοια πτώση, από τα δέντρα που  βρίσκονταν στην αυλή, και ανέκοψαν την πτώση του ενώ σημαντικά βοήθησε και το γεγονός πως ο 6χρονος έπεσε στο χώμα που ήταν ακόμα νωπό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.