Τελευταίες Ειδήσεις

Στην Καλαμπάκα το φυσικό αέριο-Τέλη Δεκεμβρίου του 2017 με αρχές Ιανουαρίου του 2018


Η επέκταση των δικτύων φυσικού αερίου τέλη Δεκεμβρίου 2017 με αρχές Ιανουαρίου του 2018 θα είναι μια πραγματικότητα και θα προσφέρει τη δυνατότητα σύνδεσης με αυτά δημόσιων καταστημάτων , επιχειρήσεων και οικιακών καταναλωτών με σημαντικά οικονομικά οφέλη.
Αυτό ανακοίνωσαν επίσημα με συνέντευξη τους από το Δημαρχείο Καλαμπάκας ο Διευθυντής της ΕΔΑ Θεσσαλονίκης-Θεσσαλίας Α.Ε κ. Μπακούρας Λεωνίδας και ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Σινάνης Χρήστος το μεσημέρι της Δευτέρας τονίζοντας ότι μια προσπάθεια ολοκληρώνεται επιτυχώς και για τις δυο πλευρές.
Από την πλευρά του ο κ. Σινάνης αφού ευχαρίστησε τον κ. Μπακούρα για την απόφαση επέκτασης του δικτύου στο Δήμο Καλαμπάκας χαρακτήρισε σημαντική την ημέρα γιατί τελεσφορούν οι προσπάθειες για σύνδεση και λειτουργία της περιοχής με το φυσικό αέριο με τεράστια οφέλη για όλους επαγγελματίες  και μη.
Ο κ. Μπακούρας ανέφερε ότι η Καλαμπάκα επιλέχθηκε μετά τις αλλεπάλληλες επαφές και το πρέσινγκ της Δημοτικής Αρχής και έτσι η εταιρεία με ίδια κεφάλια προχωρεί στην επέκταση του δικτύου με ορίζοντα ολοκλήρωσης τέλη Δεκεμβρίου του 2017 έως αρχές Ιανουαρίου 2018.

Βέβαια υπάρχει όπως είπε προγραμματισμός πενταετίας με δίκτυο 16 χιλιομέτρων που θα διαμορφωθεί αναλόγως και των αιτήσεων που θα υποβληθούν για σύνδεση.
Στα επόμενα βήματα εντάσσεται η συνάντηση των τεχνικών υπηρεσιών για την εγκατάσταση του αποσυμπιεστή σε χώρο που παραχωρεί ο Δήμος και όπως είπε ο κ. Μπακούρας έχει γίνει ήδη μελέτη για 24 δημοτικά κτίρια και αποκάλυψε πως όνειρό του είναι να βάλει φυσικό αέριο και σε ένα μοναστήρι και μετά θα σταματήσει να εργάζεται!
Αναφέρθηκε ακόμη ότι η κατασκευή του έργου θα δώσει δουλειά σε αρκετούς επαγγελματίες ενώ η υπεύθυνη νέων συνδέσεων και ανάπτυξη κ. Καλογήρου ανακοίνωσε ότι οι δημότες Καλαμπάκας θα έχουν δωρεάν τέλη σύνδεσης υποβάλλοντας τις αιτήσεις τους προς την εταιρεία απευθυνόμενοι τηλεφωνικά στο 11150 ενώ τα σχετικά έντυπα θα διανέμονται τις επόμενες ημέρες και από το Δήμο Καλαμπάκας.






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.