Τελευταίες Ειδήσεις

«Αρχιτεκτονική και Δομοστατική Αποκατάσταση Ιστορικών Κτιρίων και Συνόλων (Α.ΔΟ.ΑΠ.)»


Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) με τίτλο «Αρχιτεκτονική και Δομοστατική Αποκατάσταση Ιστορικών Κτιρίων και Συνόλων (Α.ΔΟ.ΑΠ.)» του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών Τ.Ε. (Τρίκαλα), της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών, του ΤΕΙ Θεσσαλίας, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών του δραστηριοτήτων θα πραγματοποιήσει σε συνεργασία με την Εταιρεία παραγωγής συστημάτων δόμησης «KNAUF Γυψοποιία Α.Β.Ε.Ε.» Σεμινάριο με θέμα την Ανακαίνιση και Ενεργειακή Αναβάθμιση Ιστορικών και Σύγχρονων Κτιρίων.

Κατά τη διάρκεια του Σεμιναρίου, το οποίο θα πραγματοποιηθεί υπό τον συντονισμό του Διευθυντή του Π.Μ.Σ. κ. Μιχαήλ Βλαχογιάννη-Καθηγητή, στελέχη της Εταιρείας KNAUF θα αναπτύξουν και θα παρουσιάσουν (με επιτόπου επίδειξη) τα ακόλουθα θέματα:
·        Ανακαίνιση εξωτερικής τοιχοποιίας και ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων.
·        Εσωτερική δόμηση και πυροπροστασία φερόντων δομικών στοιχείων.
·        Ανακαίνιση δαπέδων.
Το Σεμινάριο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017 (κατά τις ώρες 15:00 έως 21:00) στις εγκαταστάσεις του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών Τ.Ε. Τρίκαλα (Αργοναυτών 1Γ, ΤΚ 42132, Τρίκαλα), είναι ανοικτό για κάθε ενδιαφερόμενο και απευθύνεται, εκτός των μεταπτυχιακών φοιτητών του Π.Μ.Σ., σε όλους τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της οικοδομής.


Ο Διευθυντής του Π.Μ.Σ.ΜΙΧΑΗΛ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ
Καθηγητής
Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.