Τελευταίες Ειδήσεις

Έκοψε τις βασιλόπιτες ο ΑΣ ΜΕΤΕΩΡΑ


Τις πρωτοχρονιάτικες Βασιλόπιτες έκοψε το απόγευμα της Κυριακής η ποδοσφαιρική οικογένεια του Α.Σ. Μετέωρα στον φιλόξενο χώρο του Ξενοδοχείου «KOSTA FAMISI» στην Καλαμπάκα.
Τις πίτες ευλόγησαν ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Σταγών και Μετεώρων -Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής του Μεγάλου Μετεώρου Αρχ. Νήφων Καψάλης και οι Ιερείς π. Ιωάννης Ζώτος και π. Κωνσταντίνος Κοκκόρας.
Ο Πρωτοσύγκελος  μετέφερε τις ευχές του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη .κ Σεραφείμ και ευχήθηκε στη Διοικούσα Επιτροπή, στους προπονητές, στα παιδιά και στους γονείς, να έχουν  καλή χρονιά, γεμάτη με υγεία.

Την εκδήλωση τίμησαν εκ μέρους της δημοτικής Αρχής ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Κωνσταντίνος Ράντος, ο οποίος μίλησε με θερμά λόγια για το έργο της Διοικούσας Επιτροπής των Μετεώρων και για το φετινό ποδοσφαιρικό «θαύμα», όπως το αποκάλεσε, αλλά και ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Καλαμπάκας κ. Σινάνης Αθανάσιος.
Την κοπή της Βασιλόπιτας τίμησαν ακόμη με την παρουσία τους, πρώην πρόεδροι της ομάδος (κ.κ Απόχας, Παπαχρήστος, Φαμίσης) μέλη προηγούμενων Διοικήσεων και εκπρόσωποι σωματείων της Καλαμπάκας. Τα παιδιά της Ακαδημίας των Μετεώρων, οι ποδοσφαιριστές της ανδρικής ομάδος, όλοι οι προπονητές των Μετεώρων, οι χορηγοί των Μετεώρων και φυσικά οι γονείς των παιδιών, που ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο! Μάλιστα φέτος η Διοικούσα Επιτροπή έκοψε Βασιλόπιτα προς τιμήν των φιλάθλων και των γονιών…
Τα δώρα, για όσα παιδιά βρήκαν τα φλουριά, αντιστοιχούσε σ΄ ένα μοντέρνο ρολόι χειρός, προσφορά του Κοσμηματοπωλείου «Πετρόπουλος», το οποίο στηρίζει συνεχώς και αδιαλείπτως την προσπάθεια των Μετεώρων.
Τυχεροί ήταν οι : Άλντι Ταμπάκου, Γιάννης Σπυρόπουλος, Αχιλλέας Τρικάλης, Στέφανος Βαΐου, Νίκος Κρίτσας, Λεωνίδας Τόλης και Φίλιππος Λάιος. Από τους γονείς και φιλάθλους το φλουρί έπεσε στον πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδος κ. Καψάλη Αποστόλη.
Οι Βασιλόπιτες ήταν προσφορά του Ζαχαροπλαστείου «Ρόμπος» του κ. Διονύση Γκαντάλη, ο οποίος επίσης αποτελεί στήριγμα για την ποδοσφαιρική ομαδα της Καλαμπάκας.
Η αίθουσα του ξενοδοχείου «Kostas Famissis» παραχωρήθηκε ευγενικά από τον κ. Φαμίση πρώην Πρόεδρο των Μετεώρων και την οικογένειά του.Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.