Τελευταίες Ειδήσεις

Θερμή η υποδοχή της ομογένειας στον Α.Σ. Μετέωρα, σε Σβάμπαχ και Νυρεμβέργη

Με πολύ θέρμη και με πλατιά χαμόγελα, υποδέχτηκε η ομογένεια της  Γερμανίας και ιδιαιτέρως της πόλης του Σβάμπαχ και της Νυρεμβέργης, την αποστολή της ιστορικής ποδοσφαιρικής ομάδος της Καλαμπάκας, τον Α.Σ. Μετέωρα.
Η αποστολή και το πρώτο Λεύκωμα των Μετεώρων,  το οποίο προκάλεσε θετικότατη εντύπωση με το φωτογραφικό του περιεχόμενο, έτυχε θερμότατης υποδοχής, από την  υπεροχή και γλυκύτατη Πρόεδρο και τα μέλη του Συλλόγου Αδελφοποιημένων Πόλεων Σβάμπαχ – Καλαμπάκα κ. Ελένη Μπούση και του καλαμπακιώτη συζύγου της κ. Κώστα Κατσικά,  οποίος τιμά με κάθε ευκαιρία τον τόπο καταγωγής τους και φυσικά όλων των Ελλήνων, αλλά και των Γερμανών φίλων του Σβάμπαχ, μια φιλία αναπτύχθηκε και κρατά από το 2006!
Απόψε το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του Λευκώματος σε εκδήλωση του Θεσσαλικού Συλλόγου Νυρεμβέργης και Περιχώρων Μετέωρα Α.Σ. στη Νυρεμβέργη, όπου και εκεί η ομάδα των Μετεώρων τιμάτε από τους Θεσσαλούς, σε μια από τις καλύτερες εκδηλώσεις τους, που είναι η κοπή της Βασιλόπιτας..


Ο Πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Βασίλειος Φουρκιώτης, με καταγωγή από την Ελασσόνα και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή την κίνηση του Α.Σ. Μετέωρα και  πλέον οι σχέσεις που έχουν αναπτυχθεί, έχουν ως στόχο την αναβάθμιση του πολιτισμού, του αθλητισμού και την σύσφιξη όλων των Θεσσαλών.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.