Τελευταίες Ειδήσεις

Παρουσίαση λευκώνματος του ΑΣ Μετέωρα στο Σβάμπαχ

Στη Γερμανία ταξίδεψαν σήμερα Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017, μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Α.Σ. Μετέωρα Καλαμπάκας, προκειμένου να παρουσιάσουν σε δυο εκδηλώσεις των Ελλήνων του Σβάμπαχ και της Νυρεμβέργης, το πρώτο Λεύκωμα της ομάδος με τίτλο: "Ο Τόπος μας... Με το βλέμμα του Α.Σ. Μετέωρα", που έχει ήδη ετοιμαστεί με πολύ κόπο, μεράκι και αγάπη από το Ιστορικό Σωματείο και το οποίο παρουσιάζει και αναδεικνύει τις ομορφιές της ευρύτερης περιοχής της Καλαμπάκας, αλλά και ιστορικές στιγμές της πολύχρονης πορείας του ιστορικού ποδοσφαιρικού σωματείου, το οποίο εφέτος συμπληρώνει, 88 ολόκληρα χρόνια ιστορίας!


Η Διοικούσα Επιτροπή του Α.Σ. Μετέωρα, ξεκίνησε αυτή την προσπάθεια προ τριών μηνών και χάρη στην διαρκή και επίπονη ενασχόληση του μέλους της Διοικούσας Επιτροπής κ. Βασιλείου Γκούμπλια, του Καθηγητή, κ. Νικολάου Ζιώγα, ο οποίος παραχώρησε ευγενικά το εξαιρετικό φωτογραφικό του υλικό και την αμέριστη συμβολή και συμπαράσταση του πρώην Προέδρου της ομάδος, κ. Γιάννη Μπουτίνα, το Ιστορικό Λεύκωμα του Α.Σ. Μετέωρα έλαβε «σάρκα και οστά» με τη υποστήριξη της Ιεράς Μητροπόλεως "Σταγών και Μετέωρων" και του ιδίου του Μητροπολίτη κ.κ. Σεραφείμ, των Ιερών Μονών των Μετεώρων, του Δήμου Καλαμπάκας και της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων της Περιφέρειας Θεσσαλίας και φυσικά των δεκάδων επιχειρηματιών της πόλης αλλά και του εξωτερικού.
Οι εκδηλώσεις
Η παρουσίαση του Λευκώματος θα πραγματοποιηθεί στο Σβάμπαχ από τον Σύλλογο Αδελφοποιημένων Πόλεων Σβάμπαχ – Καλαμπάκα σήμερα Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017 κα ώρα 19:00 στο Evagelisches Haus, Wittelsbacher str 4 91126Schwabach. Στην εκδήλωση, ο Θεσσαλικός Σύλλογος Νυρεμβέργης θα παρουσιάσει χορούς με το γυναικείο χορευτικό της πόλης.
Επίσης, το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 19:00 στην αίθουσα Gennossenschaftsaalbaou στη Νυρεμβέργη, θα πραγματοποιηθεί η Κοπή της Βασιλόπιτας από τον Θεσσαλικό Σύλλογο Νυρεμβέργης & Περιχώρων «Μετέωρα» Α.Σ., όπου και εκεί θα γίνει παρουσίαση του Λευκώματος.
Με την επιστροφή από τη Γερμανία, εντός των πρώτων ημερών του Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιηθεί η παρουσία του Λευκώματος και στην Καλαμπάκα, σε ειδική εκδήλωση που θα ετοιμάσει ο Α.Σ. Μετέωρα.
ΟΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΥΛΛΟΓΩΝ
2001asmete1
2001asmete4
2001asmete2
2001asmete3
Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.