Τελευταίες Ειδήσεις

Θανάσης Λιούτας: Το «μπουγάζι» της Πύλης φύσηξε Νέα Δημοκρατία




«Το μπουγάζι της Πύλης φύσηξε και φέρνει τη Νέα Δημοκρατία στην κυβέρνηση» τόνισε με νόημα ο Θανάσης Λιούτας στην κοινή προεκλογική εμφάνιση των υποψηφίων βουλευτών του κόμματος στην έδρα του Δήμου Πύλης, την Πέμπτη το βράδυ.
Ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε στο ιστορικό αποτύπωμα της Νέας Δημοκρατίας στον τόπο λέγοντας πως «όλα τα μεγάλα βήματα προόδου φέρνουν τη σφραγίδα της Νέας Δημοκρατίας. Από τη μετάβαση στη Δημοκρατία και  το Σύνταγμα του '75, την ένταξή μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τα μεγάλα  έργα.  Όλα αυτά φέρνουν τη σφραγίδα της Νέας Δημοκρατίας. Τη σφραγίδα του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή και όλων των άλλων κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας.  Τώρα είναι η σειρά του προέδρου μας Βαγγέλη Μειμαράκη και της δικής μας γενιάς να σφραγίσουμε το μέλλον μας και θα το κάνουμε. Με τη δική σας ψήφο, θα φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας», και συνεχίζοντας ανέφερε καταχειροκροτούμενος: «Δεν πρόκειται να σας προδώσουμε. Δεν θα πούμε άλλα και άλλα θα  κάνουμε όπως έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ».
Καταλήγοντας ο κ. Λιούτας ανέφερε: «Η Νέα Δημοκρατία είναι η παράταξη της νοικοκυροσύνης. Είναι η παράταξη του αγρότη, τον οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να αφανίσει από τα χωράφια του, με την υπέρμετρη φορολογία που του επέβαλε. Είναι η παράταξη του μικρομεσαίου επαγγελματία που η επτάμηνη διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ τον βύθισε στην ύφεση. Είναι η παράταξη του ταλαιπωρημένου συνταξιούχου που η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θέλει να περικόψει και άλλο την πενιχρή του σύνταξη».
Αμέσως μετά την προεκλογική εκδήλωση στο Πολιτιστικό Κέντρο της Πύλης ο κ. Λιούτας επισκέφθηκε χωριά του Δήμου Πύλης όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους κατοίκους τους.