Τελευταίες Ειδήσεις

Ένταση με εκατοντάδες κυνηγούς στη Ζάκυνθο

Ένταση προκλήθηκε στο λιμάνι της Ζακύνθου από περίπου 700 κυνηγούς, οι  οποίοι περίμεναν με άγριες διαθέσεις το κλιμάκιο της θυροφυλακής, που έφτασε στις 09:30 με το πλοίο της γραμμής, για να πραγματοποιήσει ελέγχους, καθώς τον Απρίλιο το κυνήγι απαγορεύεται!
Όταν το αυτοκίνητο της αντιπροσωπείας των θυροφυλάκων κατέβηκε από το πλοίο, μεγάλη μερίδα των κυνηγών άρχισε τις αποδοκιμασίες πετώντας του αβγά και γιαούρτια. Εκείνη την στιγμή και για 10 λεπτά τα «αίματα άναψαν», ωστόσο, με την παρέμβαση του δασάρχη Ζακύνθου και την επέμβαση ορισμένων πιο ψύχραιμων κυνηγών οι οποίοι λειτούργησαν «πυροσβεστικά» αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.
Για να απομακρυνθεί το αυτοκίνητο της θυροφυλακής από το λιμάνι χρειάστηκε επέμβαση του Λιμεναρχείου και της Αστυνομίας.
Σημειώνεται ότι το κυνήγι τον Απρίλιο για τους κυνηγούς στο νησί του Ιονίου αποτελεί παράδοση γι' αυτό στην Ζάκυνθο αναμένονται, τις επόμενες δύο εβδομάδες, 14 κλιμάκια της θυροφυλακής για να πραγματοποιήσουν ελέγχους ώστε να εφαρμοστεί κατά γράμμα ο νόμος.