Τελευταίες Ειδήσεις

Λαθρϋλοτομούν και...απειλούν στην Αγναντιά!

Πενία τέχνες κατεργάζεται...έλεγαν οι αρχαίοι μας πρόγονοι και κάτι τέτοιο ως ένα βαθμό θα μπορούσε κανείς να το δικαιολογήσει.
Το γεγονός όμως ότι κάποιοι δεν προσπαθούν να βρουν λύσεις στη φτώχεια τους αλλά προβαίνουν σε πράξεις και ενέργειες οι οποίες είναι παράνομες αλλάζει εντελώς τα δεδομένα και προκαλεί προβληματισμό.
Αυτό καταδεικνύεται από τα όσα κατήγγειλε μιλώντας στο Ρ/Σ ΜΕΤΕΩΡΑ ο πρώην Αντιδήμαρχος Χασίων κ. Δημήτρης Δελητζιάς για τα όσα λαμβάνουν χώρα το τελευταίο διάστημα στην Αγναντιά με κάποιους λαθροϋλοτόμους.
Ειδικότερα όπως αποκάλυψε κάποιοι ηλικιωμένοι φοβούνται ακόμη και να πάνε στο καφενείο του χωριού ή στην εκκλησία καθώς θέλησαν να κάνουν παρατήρηση σε δυο-τρεις συγχωριανούς οι οποίοι κόβουν παράνομα ξύλα από το πρώην κοινοτικό δάσος όχι για ατομικές τους ανάγκες αλλά για εμπορία.
Η απάντηση των λαθροϋλοτόμων ήταν ωμή λέγοντας τους να μην τολμήσουν μην κάνουν οτιδήποτε που θα αποκαλύψει τη δράση τους γιατί θα ε΄χουν κακά ξεμπερδέματα.
Αυτά έφτασαν στα αυτιά του κ. Δελητζιά ο οποίος συναντήθηκε με έναν από τους δράστες και του ζήτησε το λόγο για να εισπράξει ευθέως όπως δηλώνει απειλές ακόμη και για τη ζωή του.
Κατόπιν αυτού ο κ. Δελητζιάς μετέβη το πρωί της Δευτέρας στο Αστυνομικό Τμήμα Καλαμπάκας όπου κατήγγειλε το περιστατικό και υπέβαλε και σχετική μήνυση ενώ στη συνέχεια πήγε στο Δημαρχείο Καλαμπάκας όπου υπέβαλε σχετική αίτηση ζητώντας από Δήμο να αναλάβει δράση για την προστασία του δημοτικού πλέον δάσους της Αγναντιάς και να κινητοποιήσει το Δασαρχείο και τις αρμόδιες υπηρεσίες για να σταματήσει η παράνομη υλοτομία και εμπορία εκ μέρους των εν λόγω νταήδων.
Απομένει λοιπόν να δούμε ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις των αρμοδίων αλλά εκείνο που πρέπει άμεσα να αντιμετωπιστεί είναι οι απειλές εκείνων που θεωρούν ότι η δημόσια περιουσία είναι τσιφλίκι τους και οι έχοντες αντίθετη άποψη με τη δράση τους  θα πρέπει να σιωπούν ειδάλλως θα πληρώσουν ακριβά!