Τελευταίες Ειδήσεις

Κίνηση ανθρωπιάς από τον Δημήτρη Σακελλαρίδη και την γουρουνοπαρέα του


Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Δημήτρης Σακελλαρίδης και η κυνηγετική του ομάδα έκαναν την κίνηση ανθρωπιάς προσφέροντας στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένηςς στα Τρίκαλα δυο αγριογούρουνα για τα γεύματα αγάπης που προσφέρει ο ναός σε ανήμπορους συνανθρώπους μας.

Πρόκειται για μια κίνηση που αξίζει συγχαρητηρίων και θα έλεγε κανείς πως αποτελεί και το "φως" που δείχνει τον δρόμο να ακολουθήσουν και άλλοι καθώς πολλοί συνάνθρωποι μας το έχουν ανάγκη.

Ο ίδιος σε ανάρτησή του στο διαδίκτυο έγραψε:

" Μία απλή χειρονομία δική μας. Είναι ένα χαμόγελο για κάνα δύο συνανθρώπους μας!! Η γουρουνοπαρέα Σακελλαρίδη έκανε δωρεά 2 αγριογούρουνα στην εκκλησία της Παναγίας Φανερωμένης για τους άπορους. Εύχομαι σέ όλο τον κόσμο να είναι πάντα όλοι καλά. Και έχουμε και συνέχεια.!!! "

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.