Τελευταίες Ειδήσεις

Λαμπρός εορτασμός στην Παναγία Καναλιώτισσα χοροστατούντος του Μητροπολίτη κ. Θεοκλήτου

    Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και θρησκευτική κατάνυξη τελέστηκε το απόγευμα της Δευτέρας ο Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός στον Μετοχιακό Ναό της Παναγίας της «Καναλιώτισσας», στο Δάσος Καναλάκι, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ. Θεοκλήτου.

Στον εσπερινό τελέστηκε Αρτοκλασία και θείο κήρυγμα προεξάρχοντος του  Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη κ. Θεόκλητου συμπαραστατούμενο από τον Καθηγούμενο του Μεγάλου Μετεώρου, Αρχιμανδρίτη Νήφωνα, κληρικούς και μοναχούς.

Οι λατρευτικές εκδηλώσεις θα συνεχιστούν αύριο, Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου, ανήμερα της εορτής του Γενεθλίου της Υπεραγίας Θεοτόκου. Στις 7:00 το πρωί θα ψαλεί ο Όρθρος και στη συνέχεια θα τελεστεί η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία.








Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.