Η Μαντόνα «ανέβασε» φωτογραφία από το πνευματικό τετ α τετ με τον Ηγούμενο της Ι.Μ. Βαρλαάμ Αρχιμανδρίτη π. Βενέδικτο
Οι αμαρτίες μου είναι η σωτηρία μου» έγραψε η «βασίλισσα της ποπ» με κάπως φιλοσοφική διάθεση δίπλα στα στιγμιότυπα από τις επισκέψεις της σε Μετέωρα, Κέρκυρα και Πάτμο
Νοσταλγεί κιόλας την Ελλάδα και το καλοκαίρι της στη χώρα μας η Μαντόνα, καθώς δεν σταματά να «ποστάρει» στο Instagram αναμνήσεις από την παραμονή της.
H διάσημη τραγουδίστρια εμφανίζεται – μεταξύ άλλων – μέσα στην εκκλησία στο Μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου στο Νησί της Αποκάλυψης να συνομιλεί με μοναχό, να ποζάρει δίπλα σε ένα άγαλμα και να χορεύει τη βραδιά των γενεθλίων της.
Από το φωτογραφικό άλμπουμ της «βασίλισσας της ποπ», δεν έλειψαν και τα κοινά στιγμιότυπα με τον σύντροφό της, Ακίμ Μόρις.
«Οι διακοπές τελείωσαν. Οι αμαρτίες μου είναι η σωτηρία μου», σχολίασε η Madonna με κάπως φιλοσοφική διάθεση.
Αλλά και από τη δική του πλευρά ο σύντροφος της Μαντόνα, ο 30χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, Ακίμ Μόρις έχει κι εκείνος «ανεβάσει» στον λογαριασμό του στο Instagram στιγμιότυπα από το ταξίδι τους στη χώρα μας.
Reviewed by meteoravoice
on
Σάββατο, Αυγούστου 29, 2026
Rating: 5
























Ξενοδοχείο Αντωνιάδης























Δεν υπάρχουν σχόλια
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.