Τελευταίες Ειδήσεις

Τιμητική βράβευση του Δημήτρη Σαράντη

 


Με επετειακό χαρακτήρα για τα 60 χρόνια λειτουργίας της, ολοκληρώθηκε η Γενική Συνέλευση της Κεντρικης Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον του επιχειρηματικού κόσμου από όλη τη χώρα, που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Καρδίτσα, με αιχμή τα προβλήματα της αγοράς αλλά και τον εκσυγχρονισμό του επιμελητηριακού θεσμού.

Η κλιματική κρίση ως εργαλείο μετασχηματισμού της οικονομίας και η περιφερειακή ανάπτυξη ως όρος επιβίωσης της χώρας , ήταν τα βασικά αντικείμενα συζήτησης και προβληματισμού. Οι κεντρικές ομιλίες πάνω σε αυτά τα θέματα έγιναν από τον Υπουργό Ανάπτυξης Τάκη Θεοδωρικακο , τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργό Θανάση Κοντογιωργη και τον Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μανώλη Χριστοδουλάκη. Τιμώμενο πρόσωπο της Γενικής Συνέλευσης και βασικός ομιλητής ήταν ο Δημήτρης Σαράντης συνιδρυτης των Ελληνικών Γαλακτοκομειων, πρώην Πρόεδρος Επιμελητηρίου Τρικάλων και Αντιπρόεδρος της ΚΕΕΕ. Ξεχωριστή στιγμή της εκδήλωσης η βράβευση του κ.Σαραντη από τον Πρόεδρο της ΚΕΕΕ για την προσφορά του στον επιμελητηριακο θεσμό και την ελληνική επιχειρηματικότητα.


Μια ξεχωριστή τιμή για το Επιμελητήριο Τρικάλων και τον πρόεδρο Κώστα Παπαευθυμίου  όταν ο Πρόεδρος της ΚΕΕΕ Γιάννης Βουτσινάς και ομόφωνα η Διοικητική Επιτροπή της ΚΕΕΕ επικύρωσε τον ορισμο του ως εκπρόσωπο της Ελλάδας και της Ένωσης στα Ευρωεπιμελητηρια μέσω της Budgetary Committee όσο και στην επιτροπή διεθνών σχέσεων της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων. Είναι η πρώτη φορά που θα εκπροσωπηθεί η Ελλάδα μέσω της ΚΕΕΕ στην εν λόγω επιτροπή που αποτελεί την σημαντικότερη των Ευρωπαϊκών Επιμελητηρίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.