Τελευταίες Ειδήσεις

Στα λευκά Περτούλι, Ασπροπόταμος και Μαλακάσι


Στα λευκά «ντύθηκαν» οι ορεινές περιοχές των Τρικάλων, λίγες μόλις ημέρες πριν αποχαιρετήσουμε τον Μάρτιο, θυμίζοντας περισσότερο χειμώνα παρά άνοιξη.

Από τις πρώτες πρωινές ώρες, πυκνή χιονόπτωση σημειώθηκε στο Περτούλι, τον Ασπροπόταμο και το Μαλακάσι, καλύπτοντας το τοπίο με ένα παχύ στρώμα χιονιού. Τα έλατα και οι ορεινοί όγκοι δημιούργησαν ένα εντυπωσιακό σκηνικό, που μαγνήτισε τα βλέμματα κατοίκων και επισκεπτών.

Παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε στην «καρδιά» της άνοιξης, οι χαμηλές θερμοκρασίες και οι καιρικές συνθήκες των τελευταίων ημερών ευνόησαν την επιστροφή του χειμωνιάτικου σκηνικού στα ορεινά του νομού. Σε ορισμένα σημεία, το ύψος του χιονιού ξεπέρασε τα λίγα εκατοστά, χωρίς ωστόσο να προκαλέσει ιδιαίτερα προβλήματα στην κυκλοφορία.

Οι τοπικές αρχές παραμένουν σε επιφυλακή, ενώ συνιστούν προσοχή στους οδηγούς που κινούνται στο ορεινό δίκτυο, ιδιαίτερα τις πρωινές και βραδινές ώρες όπου επικρατεί παγετός.

Το απρόσμενο αυτό «χειμωνιάτικο αντίο» του Μαρτίου προσφέρει μοναδικές εικόνες φυσικής ομορφιάς, υπενθυμίζοντας πως ο καιρός στην Ελλάδα μπορεί να κρύβει εκπλήξεις μέχρι και την τελευταία στιγμή

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.