7η Παπιο-Βόλτα ΜΟ.ΛΕ.Κ. «Όταν οι παρέες γράφουν ιστορία ,με μια βόλτα που έγινε εμπειρία ζωής»




Μια ακόμα σελίδα προστέθηκε στο βιβλίο των μοτο-εμπειριών της ΜΟ.ΛΕ.Κ. – Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Καλαμπάκας. Η 7η Παπιο-Βόλτα μας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία, γεμίζοντας την άσφαλτο (και τα βουνά!) με μοτοσυκλετες , παρέες και γέλια!

  Φετινός προορισμός: η Σαμαρίνα, το ψηλότερο χωριό της Ελλάδας, φωλιασμένο στην Πίνδο, στα 1.450 μέτρα υψόμετρο.
  Οι συμμετοχές; Πάνω από 120 μοτοσυκλετιστές, με 90 να ξεκινούν από την Καλαμπάκα και ακόμη 30 να συναντιούνται μαζί μας στη διαδρομή. Η «παπιο-δυναμική» της λέσχης μας μεγαλώνει χρόνο με τον χρόνο!


Η Διαδρομή: μια εμπειρία για όλες τις αισθήσεις.

🚩 Ξεκινήσαμε από την Καλαμπάκα, με τον ήλιο να μας χαμογελά.
📍 Κάναμε στάση στο γραφικό Δοτσικό, ιδανικό για φωτογραφίες και… ξεμούδιασμα.
📍 Περάσαμε από το Μνημείο Αννίτσας, με την ιστορία να μας συνοδεύει.
📍 Φτάσαμε στην πλατεία της Σαμαρίνας, με τις τοπικές ταβέρνες να φροντίζουν για τον απαραίτητο "ανεφοδιασμό".
Η επιστροφή μας έγινε μέσα από τα μαγευτικά τοπία της Βάλια Κάλντας, που μας πρόσφεραν εικόνες που δύσκολα περιγράφονται — και εύκολα θα θυμούνται οι συμμετέχοντες . Ο καιρός; Ό,τι πρέπει! Δροσερός όσο χρειαζόταν, χωρίς εμπόδια ή απρόοπτα. Μια διαδρομή ιδανική από την αρχή μέχρι το τέλος.


Όμως καμία εκδρομή δεν πετυχαίνει μόνη της. Χρειάζεται ομάδα, υποστήριξη και καλή διάθεση. Και φέτος τα είχαμε όλα.

 Ένα μεγάλο ευχαριστώ:

·       Στο Α.Τ. Καλαμπάκας, για την ασφαλή εκκίνηση και τη συνεργασία,

·       Στην Κάβα Σαλταπίδας, για το συνοδευτικό όχημα που μας «πρόσεχε» σε κάθε στροφή,

·       Στον Χρήστο Παπαθεοδώρου, για τη μοναδική διαδρομή μέσα στα βουνά των Γρεβενών,

·       Στα μέλη της λέσχης μας, που έδωσαν ψυχή, χρόνο και πολύ αγάπη για να οργανωθούν όλα στην εντέλεια,

·       Και φυσικά, σε όλους τους συμμετέχοντες, που έδωσαν χρώμα, ζωντάνια και χαρακτήρα σε μια βόλτα που έμεινε χαραγμένη.


Η ΜΟ.ΛΕ.Κ. συνεχίζει να αποδεικνύει πως οι Μοτο-βόλτες δεν είναι απλώς μετακίνηση — είναι ιστορίες, φιλίες και μικρές περιπέτειες.


Το ραντεβού για την 8η Παπιο-Βόλτα δόθηκε ήδη. Πιο μακριά, πιο δυναμικά, πάντα με δύο τροχούς.


Γιατί όπως λέμε πάντα: Η διαδρομή είναι το καλύτερο κομμάτι του ταξιδιού!


ΜΟ.ΛΕ.Κ. – Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Καλαμπάκας
Ανοίγουμε δρόμους. Δημιουργούμε παρέες. Γράφουμε ιστορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.