Τελευταίες Ειδήσεις

Τραγωδία στα Τρίκαλα: Νεκρός σε τροχαίο 40χρονος οδηγός μηχανής – Ηταν πατέρας τριών παιδιών


Την τελευταία πνοή του άφησε ένας 40χρονος οδηγός μοτοσικλέτας, ο οποίος τραυματίστηκε την Τετάρτη σε τροχαίο επί της οδού Πύλης, στα Τρίκαλα.

Πρόκειται για τον 40χρονο πυροσβέστη Αθανάσιο Βαρσάμη ο οποίος αφήνει πίσω του τρία ανήλικα παιδιά. Οι γιατροί στο νοσοκομείο, στα Τρίκαλα, κατέβαλαν μεγάλες προσπάθειες για να τον κρατήσουν στην ζωή αλλά δυστυχώς τα τραύματα από το τροχαίο ήταν βαρύτατα.


Το δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης επί της Πύλης όταν ο άτυχος οδηγός της μηχανής προσέκρουσε σε μεταλλικό διαχωριστικό στην προσπάθειά του να αποφύγει γυναίκα σε ποδήλατο, η οποία κινούνταν προς την ίδια ανοδική κατεύθυνση και επιχείρησε να στρίψει αριστερά προς το μέρος του αμαξοστασίου της ΔΕΥΑΤ.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.