Τελευταίες Ειδήσεις

30 χρόνια ΤΕΦΑΑ Τρικάλων: Εκπαίδευση, Έρευνα, Κοινωνική Συνεισφορά




Η εκδήλωση για τα 30 χρόνια λειτουργίας του ΤΕΦΑΑ Τρικάλων στις 7 Μαΐου 2025 αναδεικνύει με ουσιαστικό τρόπο τον πολυδιάστατο ρόλο του Τμήματος στους τομείς της εκπαίδευσης, της έρευνας και της κοινωνικής προσφοράς.

Η τιμητική βράβευση του δημάρχου Αθηναίων Χάρη Δούκα (ως εκπροσώπου της «Τεχνόπολης»), της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΜΕΙΑ Α.Ε. και του ΔΕΣΦΑ Α.Ε. υπογραμμίζει την αξία των στρατηγικών συνεργασιών και της στήριξης που προσφέρουν οι θεσμοί και οι επιχειρήσεις στην ακαδημαϊκή κοινότητα. Η εκδήλωση, με καλλιτεχνικό πρόγραμμα και τη φιλοξενία στον χώρο του Πνευματικού Κέντρου Τρικάλων, αντανακλά και τον ισχυρό δεσμό του ΤΕΦΑΑ με την τοπική κοινωνία.

Παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Τρικάλων, Χ.Ντιντή, του Αντιδημάρχου Τάκη Παζαίτη, που εκτελεί χρέη Δημάρχου, του Αντιδημάρχου Χρ.Λάππα, του επικεφαλής της Αντιπολίτευσης Γ.Ηλιάδη, του Προέδρου του Επιμελητηρίου Κ.Παπαευθυμίου, των δημοτικών Συμβούλων του Δ.Τρικκαίων Χ. Ζαραμπούκα, Βίβιαν Τέγου και πλήθους  κόσμου.

  


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.