Τελευταίες Ειδήσεις

Λήμνος: Μεθυσμένος οδηγός έπεσε σε σταθμευμένα οχήματα και τραυμάτισε ηλικιωμένο


Νέο περιστατικό με μεθυσμένο οδηγό, αυτή τη φορά στη Μύρινα της Λήμνου, συνέβη όταν ένας 45χρονος αλλοδαπός που είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ έχασε τον έλεγχο και έπεσε σε παρκαρισμένα οχήματα, ενώ τραυμάτισε 78χρονο που ήταν πεζός.


Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 21:50 χθες το βράδυ στη Λεωφόρο Δημοκρατίας. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 45χρονος προσέκρουσε σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα και στη συνέχεια παρέσυρε και τραυμάτισε, ευτυχώς ελαφρά, έναν 78χρόνο κάτοικο του νησιού.


Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Τροχαίας. Έγινε έλεγχος αλκοτέστ στον οδηγό που διαπιστώθηκε να οδηγεί μεθυσμένος, όπως αναφέρει η ΕΡΤ.


Επίσης, ο 45χρονος οδηγός δεν είχε άδεια οδήγησης και είχε συλληφθεί άλλες δύο φορές για την ίδια παράβαση και είχε δικαστεί στο αυτόφωρο.


Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τις πρώτες βοήθειες στο Κέντρο Υγείας του νησιού, ενώ ο οδηγός συνελήφθη και σήμερα θα οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα Μυτιλήνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.