Τελευταίες Ειδήσεις

Ευχαριστήριο του προέδρου Χρυσομηλιάς Νίκου Στεφόπουλου


Αγαπητοί συμμετέχοντες και εκλεκτοί καθηγητές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας,

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της εκδήλωσης ενημέρωσης και των εκπαιδευτικών συναντήσεων για τη διαχείριση του πληθυσμού της καφέ αρκούδας,

Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες προς όλους εσάς που συμβάλατε στην πραγματοποίηση αυτής της πρωτοβουλίας.

Η παρουσία και η ενεργή συμμετοχή σας υπήρξαν καθοριστικής σημασίας για την επιτυχία της εκδήλωσης.

Οι γνώσεις και οι εμπειρίες που ανταλλάξαμε καθώς και οι εποκοδομητικές συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν, ενίσχυσαν την κατανόηση και την συνεργασία μας στον τομέα της διαχείρισης του πληθυσμού της καφέ αρκούδας.

Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω τους διακεκριμένους καθηγητές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κύριο Γκουγκουλη Δημήτριο Επίκουρο καθηγητή κτηνιατρικής , κύριο Δημήτριο Χαντζόπουλο επίκουρο καθηγητή κτηνιατρικής , τον κύριο Αλέξανδρο Γιαννακόπουλο Δασολόγο, τη κυρια Γαριφαλενια Τσινοπουλου κτηνιατρο!

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστώ τον κύριο Βαιο Κουτη πρόεδρο του ΚΕΝΝΑΚΑΠ……….. ……
των οποίων η επιστημονική καθοδήγηση ήταν ανεκτίμητη.

Ιδιαίτερη αναγνώριση οφείλουμε στον Δήμαρχο του Δήμου Μετεώρων κ. Λευτέρη Αβραμόπουλο, του οποίου η στήριξη υπήρξε αναπόσπαστο μέρος της επιτυχίας αυτής της εκδήλωσης.

Η αποφασιστικότητά του να στηρίζει τέτοιες πρωτοβουλίες και να στέκεται αρωγός στις προσπάθειες που αφορούν την προστασία του περιβάλλοντος, αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.

Επισης ευχαριστώ θερμά όλους όλους τους επαγγελματίες του πρωτογενούς τομέα καθώς και τους άλλους εμπλεκόμενους που συμμετείχαν.

Ελπίζω ότι αυτή η εκδήλωση θα αποτελέσει την αρχή μιας μακροχρόνιας συνεργασίας και ότι οι γνώσεις και οι εμπειρίες που αποκτήθηκαν θα συμβάλουν στη περαιτέρω βελτίωση των πρακτικών διαχείρισης της καφέ αρκούδας.

Ο Πρόεδρος της Τ.Κ Χρυσομηλιάς

Νίκος Στεφόπουλος

        

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.