Τελευταίες Ειδήσεις

Ευχαριστήριο από τον Σύλλογο “Φίλοι του Δάσους Βασιλικής” στην Δημοτική Αρχή


Με την παρούσα επιστολή, ο Σύλλογος “Φίλοι του Δάσους Βασιλικής” εκφράζει τις θερμότερες ευχαριστίες του προς τον Δήμο Μετεώρων για τη σημαντική δωρεά πετρελαίου, η οποία προορίζεται για τη λειτουργία του πυροσβεστικού οχήματος του συλλόγου μας.

Η πολύτιμη αυτή δωρεά ενισχύει ουσιαστικά τις προσπάθειές μας για την προστασία και διαφύλαξη του δασικού μας πλούτου.

Ιδιαίτερα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Αντιπρόεδρο κ. Παπαναστασίου Αντώνιο για τη μεσολάβησή του, η οποία υπήρξε καθοριστική στην επίτευξη αυτής της δωρεάς. Η συμβολή του κ. Παπαναστασίου αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της ευαισθησίας και της αφοσίωσης του στις ανάγκες της τοπικής μας κοινότητας.

Η υποστήριξή σας μας δίνει τη δυνατότητα να συνεχίσουμε απρόσκοπτα το έργο μας για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, ιδιαίτερα κατά τους θερινούς μήνες όπου ο κίνδυνος πυρκαγιών είναι αυξημένος. Η συνδρομή σας όχι μόνο ενισχύει το έργο μας, αλλά παράλληλα μας εμπνέει και μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε με ακόμη μεγαλύτερη αφοσίωση και ζήλο.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη υποστήριξή σας και ελπίζουμε στη συνέχιση της αγαστής συνεργασίας μας για το καλό του τόπου μας.

Με εκτίμηση,

Από τον Σύλλογο “Φίλοι του Δάσους Βασιλικής”
Παπίας Κωνσταντίνος
Γραμματέας

4/7/2024

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.