Τελευταίες Ειδήσεις

Παραδόθηκε στον Δήμο Μετεώρων νέο όχημα από τον Όμιλο Συγγελίδη

Λ. Αβραμόπουλος: «Μετά από 20 χρόνια το «Βοήθεια στο Σπίτι» ενισχύεται με νέο όχημα»

 

 

Παραδόθηκε σήμερα στον Δήμο Μετεώρων ένα νέο όχημα δωρεά του Ομίλου Συγγελίδη. Η λιτή και σεμνή τελετή παράδοσης – παραλαβής του νέου οχήματος πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Τουριστικής Πληροφόρησης Καλαμπάκας παρουσία της κα. Ναταλίας Καρπούζογλου – Συγγελίδη που έκανε τη δωρεά του αυτοκινήτου και της πρώην Υφυπουργού Οικογένειας και Κοινωνικής Συνοχής και Βουλευτή της ΝΔ Μαρίας Κεφάλας η οποία μεσολάβησε προκειμένου να γίνει η δωρεά του νέου οχήματος. 

 

Ο Δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος στον σύντομο χαιρετισμό του εξέφρασε τις θέρμες ευχαριστίες του στην κα Ναταλία Καρπούζογλου – Συγγελίδη για την αξιέπαινη δωρεά της. «Η κίνηση της κα. Καρπούζογλου – Συγγελίδη αποτελεί μια ισχυρή ένδειξη ότι ως όμιλος έχετε ιδιαίτερα ενισχυμένο το αίσθημα της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και για αυτό ως Δήμος Μετεώρων εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας» συμπλήρωσε ακόμη ο κ. Αβραμόπουλος. Ακόμη, ο Δήμαρχος Μετεώρων ευχαρίστησε την πρώην Υφυπουργό κα Μαρία Κεφάλα που όπως είπε «όταν επισκέφτηκε τον Δήμος μας πριν περίπου ένα μήνα και την ενημέρωσα για το πρόβλημα που έχουμε με τα αυτοκίνητα άμεσα προσφέρθηκε να συνδράμει και σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να παραλαμβάνουμε το νέο όχημα». Ο κ. Αβραμόπουλος ενημέρωσε ακόμη ότι το συγκεκριμένο νέο όχημα αναμένεται να συνδράμει το έργο της Δομής «Βοήθεια στο Σπίτι» στην περιοχή του Ασπροποτάμου που υπέστη μεγάλες καταστροφές από τις πρωτοφανείς πλημμύρες του Σεπτεμβρίου.

 

Από την πλευρά της η πρώην Υφυπουργός Οικογένειας και Κοινωνικής Συνοχής και Βουλευτή της ΝΔ Μαρία Κεφάλα κατά τον χαιρετισμός της επεσήμανε την αμεσότητα, την ενσυναίσθηση και την ευαισθησία με την οποία η κα Συγγελίδη ανταποκρίθηκε στο αίτημα της για τη δωρεά ενός αυτοκινήτου. Η κα Κεφάλα αναφέρθηκε ότι στην πρόσφατη περιοδεία της στο Δήμος μας ο Δήμαρχος Μετεώρων μέσα στα ζητήματα που έθεσε ήταν και η επιτακτική ανάγκη ενίσχυσης του στόλου αυτοκινήτων του Δήμου Μετεώρων που είναι παλαιωμένος. Είναι σημαντικό συνεργασίες και συνέργειες να φέρουν αποτελέσματα για τη βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη.

 

Η κα Ναταλία Καρπούζογλου – Συγγελίδη υπογράμμισε την ιδιαίτερη χαρά της που βρέθηκε στην περιοχή των Μετεώρων και εξέφρασε τις ευχαριστίες τόσο στην κα Κεφάλα όσο και στον Δήμαρχο Μετεώρων Λευτέρη Αβραμόπουλο που της έδωσαν την ευκαιρία  να βάλει το δικό της λιθαράκι στην στήριξη μιας δημοτική υπηρεσίες που συμβάλει στην βελτίωση της ζωής των πολιτών. Ενώ αναφέρθηκε στη χαρά τη προσφοράς που της δόθηκε σε μια από τις πιο αγαπημένες γωνιές της πατρίδας μας. Στην τελετή παραβρέθηκε και ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ της ΝΔ ν. Τρικάλων Γιάννης Κουτσονάσιος οποίος βοήθησε στην υλοποίηση της δωρεάς.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.