Τελευταίες Ειδήσεις

« ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΟΤΑΜΟ»


Σε μια κρίσιμη στιγμή για τον Ασπροπόταμο ,η απόφαση για καθημερινή παρουσία γιατρού στο Ιατρείο των Τριών Ποταμιών από σήμερα 1η Ιουλίου έως την 30η Αυγούστου 2024,αποδεικνύει τη δύναμη της αποφασιστικότητας και της πολιτικής δέσμευσης.

Αποτελεί μια σαφή ένδειξη ότι η τοπική αυτοδιοίκηση μπορεί να ανταποκριθεί  στις ανάγκες των πολιτών ,όταν υπάρχει πολιτική βούληση  και στρατηγική κατεύθυνση.

Με αίσθημα ικανοποίησης διάβασα  το ευχαριστήριο μήνυμα των προέδρων των χωριών της περιοχής προς τον δήμαρχο Μετεώρων κ. Λευτέρη Αβραμόπουλο.                                                                                       Η φωνή τους επιτέλους ακούστηκε!                                                             Ένα χρόνιο αίτημα  βρήκε δικαίωση!

Η παρουσία ενός γιατρού σε καθημερινή βάση στο ιατρείο δεν είναι μόνο μια ανακούφιση ,αλλά και μια απόδειξη ότι οι ανάγκες πλέον των χωριών μπαίνουν σε προτεραιότητα!   

Είναι σημαντικό να αναγνωρίζουμε και να υποστηρίζουμε τέτοιες πρωτοβουλίες που έχουν άμεσο θετικό αντίκτυπο ,ιδιαίτερα στην πολύπαθη αυτή περιοχή.                                                                                                                                 

Ο συνδυασμός της υγειονομικής φροντίδας και της αποκατάστασης από τις φυσικές καταστροφές θα παραμείνει στο επίκεντρο της πολιτικής ατζέντας της νέας δημοτικής αρχής του δήμου Μετεώρων και του δημάρχου αυτής κ. Λευτέρη Αβραμόπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.