Τελευταίες Ειδήσεις

« Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕΤΕΩΡΩΝ»


 { Ένα μήνυμα Ελπίδας και Πολιτισμού από τη Νεολαία της Ταϊβάν}

 

Το κίνημα « Η Εποχή της Συνείδησης» ( Αge of Conciousness), αφορά μια φιλοσοφική και κοινωνική προσπάθεια που ενθαρρύνει την ανθρώπινη εξέλιξη προς υψηλότερα επίπεδα συνείδησης και αντίληψης.

Βασικές αρχές και ιδέες του κινήματος είναι:

1.     Η Αυτογνωσία και η Αυτοβελτίωση

2.     Η Ολιστική Αντίληψη

3.     Η Βιώσιμη Ανάπτυξη

4.     Η Πνευματικότητα και

5.     Η  Κοινωνική Δικαιοσύνη

Βασικοί στόχοι του κινήματος είναι:

1.     Εκπαίδευση και Ευαισθητοποίηση

2.     Διαλογισμός και Ενδοσκόπηση

3.     Κοινωνική Μετερρύθμιση

Το κίνημα αυτό δεν είναι συγκεκριμένα δομημένο ή οργανωμένο ,αλλά αποτελεί μια συνολική τάση και φιλοσοφική στάση ζωής που υιοθετείται από άτομα και κοινότητες που επιδιώκουν την ουσιαστική αλλαγή και εξέλιξη της ανθρωπότητας.

 

Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχτήκαμε χθές στο Δημαρχείο του δήμου Μετεώρων τους εκπροσώπους του κινήματος « Η Εποχή της Συνείδησης».

Η αποστολή αυτή μας ενθουσίασε με την ευγένεια και τον πολιτισμό που κάθε μέλος της κουβαλούσε ,αναδεικνύοντας τις αξίες του κινήματος σε κάθε τους πράξη.

Την αποστολή υποδέχτηκαν η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού κ. Μπαντέκα -Νάνη Ευαγγελία και η Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Αθλητισμού κ. Μαγκούρα Πηνελόπη. Η εκδήλωση ξεκίνησε με ένα θερμό καλωσόρισμα από τις Αντιδημάρχους ,που εξέφρασαν τη χαρά τους για την επίσκεψη αυτών των νέων ανθρώπων που προωθούν τις αξίες της συνείδησης και της αλληλεγγύης.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η άψογη οργάνωση της αποστολής καθώς και η μικρή εκδήλωση που πραγματοποίησαν τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής, κυρίως νεαροί πολίτες από την Ταϊβαν.

Με τραγούδια ,συνθήματα και απεριόριστο θετικό πνεύμα ,έφεραν χαρά και ενθουσιασμό σε όλους τους παρευρισμόμενους.

Η επίσκεψη αυτή αποτέλεσε μια μοναδική ευκαιρία για το Δήμο μας να έρθει σε επαφή με τις αξίες και τις ιδέες του κινήματος « Η Εποχή της Συνείδησης».

Ευχόμαστε να υπάρξουν πολλές ακόμα τέτοιες συναντήσεις που θα προάγουν την κατανόηση, την ειρήνη ,την αγάπη και τη συνεργασία των λαών.-

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.