Τελευταίες Ειδήσεις

Ευχαριστήριο του πολιτιστικού συλλόγου “τα Μετέωρα”


Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου θα ήθελε να ευχαριστήσει  όλους εσάς που τιμήσανε με την παρουσία σας την πρώτη εκδήλωση της νεοσύστατης χορωδίας του συλλόγου που ήταν αφιερωμένη  στο μεγάλο μουσικοσυνθέτη Μάνο Χατζηδάκη. Επίσης, θα ήθελε ευχαριστήσει όλα τα μέλη της χορωδίας, τους μουσικούς, τους αφηγητές και την μαέστρο που μετά από πολλές ώρες προετοιμασίας μας προσέφεραν το όμορφο μουσικό ταξίδι κάτω από τους ιερούς βράχους των Μετεώρων, στην πλατεία του Αγίου Αντωνίου.

Στη χορωδία συμμετείχαν οι: Αθανασούλα Γεωργία, Αρσένη Βέφα, Γιώτη Μαρία, Γκόγκου Ευαγγελία, Γούλα Ανθή, Κολοβού Κική,  Κουτσογιάννη Κική, Κτενά Βέτα, Κώνη Μαρία, Μαγγούρα Μαρία, Μητσιάδη Μαρία, Μπαντέκα Ισαβέλα, Μπαντέκα – Νάνη Λίλα, Μπέλλος Ζήσης, Μπρόβα Βούλα, Ντάπας Χρήστος, Παπά Μαρία, Χατζάρα Μαρία.

Αφηγητές ήτανε: η Ζιώγα Πόπη και ο Πατούχας Γιώργος

Την εκδήλωση στήριξαν οι μουσικοί: η Θεανώ Χειράκη στο πιάνο, ο Θωμάς Μαυραντζάς στα κρουστά και ο Κώστας Δριτσέλης στην κιθάρα.

Στην καλλιτεχνική επιμέλεια και στην διεύθυνση της χορωδίας είναι η Κωνσταντίνα Λάσκου.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το οινοποιείο Λούδα για την χορηγία του λευκού οίνου, την Σοφία Μαύρου για τις όμορφες μπουτονιέρες των χορωδών, τα ΜΜΕ για την ενημέρωση σχετικά με τις εκδηλώσεις του συλλόγου και το Δήμο Καλαμπάκας που με τη  στήριξη του έκανε εφικτή την πραγματοποίηση εκδήλωσης.Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.